Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti, Niksic, Masic i Magazinovic nemate zajedno skole koliko ima Lagumdzija. Svoje zasluge gledas koliko si presao kilometara hahah
Sve bi to bilo ok da Niksica i Magazinovica nije proizveo Lagumdzija. Od tad kola idu nizbrdo...
Irfan se dobro uhljebio na budžet, oprao pare, otvorio Mućke pa sad mu pozicija više i ne treba. Sad fino palamudit iz hladovine opozicije a para dobra i laka. Irfan je dokaz kakve kadrove ova stranka ima, sve reketaši i uhljebi Lagumdžijini sa Travničkim diplomama.
Ma kakav on i pranje para, nije on tome dorastao.
Čim zine slaže SDP je rahmetli
Uh...znamo da je Niksic novi-stari predsjednik,Zuljevic gen.sekretar,Denis Becirovic dobija mjesto podpredsjednika jer se odrekao kanidature za predsjednika.Glavni odbor se vec formirali...ma hajte molim Vas...
Tako su zamislili, samo ih zeza sto Edin Delic i Svetozar Pudaric nisu bas ovce. Jasno je svima da se spremaju izborni marifetluci a drugi krug ce presuditi.
i zamislite Cengic odlucuje o koalicijama i ko ce u vlast a ko nece na drzavnom nivou a i u TK..uvlaci kukica u vkast..on misli da jebkao neko bitan..a nista mu nije bolje ni drustvo sa kim se druzi samo gledaju sta mogu zavrsisti i namotati za sebe..
Interesantno je da se SDP nije oglasio povodom desavanja u Rudniku Banovici. Zlobnici bi rekli da je Kukic dao pare SDP vrhusci da isposluje da ne idu sa SDA na TK pa im tesko sad oplesti po Kukicu.
Za ove zlikovce iz SDA ste gospoda. Ima li kakav traktor posto vas falim,pojeftino😀
Bjezis pxxzdo mala kad si u dugove zavio sdp sad nek ih neko drugi vadi sramoto
Propala stranka.
Kada bude u bilo kojoj stranci omoguceno da clanovi biraju Predsjednika onda se javi.
kan58@ Izgubio si se ti davno, od kada su te tvoji zeleni izvukli iz šume i doveli u civilizaciju kao izbjeglicu, dodijelili ti nužni smještaj, humanitarnu pomoć Merhameta i ti moraš lajati i biti odan i vjeran k'o džukela! Marš nazad u šumu!
Druže, SDP više nije velika politička partija i Bog zna hoće li više ikad biti. Čast pojedincima ali većina nije ništa bolja od prosječnih SDA uhljeba.
Zašto nam ovo saopštavaju? Da nije neka greška?
Da pljune usput Svetu Pudarica, koji je kandidat za Predsjednika SDPa, da umiri clanove SDPa jer su kivni na njega nakon dokazanog falsifikovanja potpisa za Nermina, da bi mogao u miru spremiti manipulaciju ne bi li Niksic dobio jos jedan mandat i na taj nacin produziti svoju politicku karijeru u SDPu.
Komentar za skupljanje like-ova :D
kan58@ Jebali ti svi komunisti majku što je okotila takvo smeće nacionalističko!
Taj metod "Jedan clan-jedan glas" nije bas jasan. Je li tako nesto znaci da svi clanovi SDP-a mogu glasati ili postoje neki kriteriji. Na primjer glasaju samo clanovi sa placenom clanarinom. Ako je clanarina kriterij onda SDP nema metod "Jedan clan-jedan glas" i bilo bi dobro da to pojasnite.
Ko plati clanarinu on je clan, ko ne plati nije. Clanarina je simbolicna, 12 KM godisnje za zaposlene a mislim marka za penz i nezaposlene.
SDP je sigurno jedno veliko razocarenje , Lagumdzija je postao isti SDA ,potpuno iste metode , I nika necu vjerovati da Lagumdzija koji je inace Pr. Dr. Mr. I sva ta sranja nije mogao pripremiti bar jednog normalnog lijevicara da malo uvede rede , sve los do loseg ( Hadzic , MAsic , Cengic , Niksic o ovom momku da I ne govorimo , mahno drzavne pare I otvorio kafic ( krivicna odma )
Zlatko je proizveo Nermina, Masica, Magazinovica... Ovi su Nerminov prozvod. Osjetan je pad kvaliteta.