Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U dvije minute dva članka o Dodiku. Veoma zanimljivo.
" Svjetionik" je potreban samo onim "brodovima" koji ne znaju kuda plove, Pa da znaju pronaći glavni grad svoje države Sarajevo!
Ja davno rekoh, svaki put kad dodo osmisli podlost, otpustiti 10 srba u Federaciji pa nek im on nadje posla, ha ja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema izlaza pa misli isprovocirat reakciju 😝
E jeste hebeni s nekim svjetlom ja mislio francuska zastava
Eh kad bi ovo sad procitali Srbi iz Istocnog Sarajeva... al trecina ih nema internet, trecina ne zna citati, a trecinu je DoDick uhljebio u federalnom Sarajevu pa je dzaba i ako procitaju
On je lopov
Kibuc Istocno Sarajvo
Dok nasi ministri, zlostavljac magoda i komobar šteta idu po vip ložama brenine snahe srbi mapiraju i provociraju
Opsjednut portal Dodikom. Nema dana da on nije na samom vrhu stranice
Dva grada ?!?!
bolesni likovi, imaju li išta pametno da urade , da pomognu svojoj sirotinji i proleterima ??? dokle više srbovanja i jedenja slame ?
Sta je sljedece? Zvucnici sa trubacima po brdima 0-24h...
Hatič otisao kod dijane u njemačku , nema niko da ugasi trobojku na Trebeviču.
Tacno tako,narod niko nista ne pita kada se rastaljuju,a kada treba ginuti i sinove davati onda po obicnom narodu,mi moramo biti patriote za njihovu korist,a nas ce hodze i popovi tjesiti da nas nagrada ceka na drugom svijetu i da novac i lijep zivot nije za nas
Eh kad bi ovo sad procitali Srbi iz Istocnog Sarajeva... al trecina ih nema internet, trecina ne zna citati, a trecinu je DoDick uhljebio u federalnom Sarajevu pa je dzaba i ako procitaju
Ronhil je bas puko.
Ne znam zašto 90 % Srba iz Lukavice ( Istočnog Sa ) rade u SARAJEVU . . Federalnom Valjda bolje plate .
Postoji velika vjerovatnoca da ce Dodik inscenirati napad na srbe u Sarajevu jer niko ne reaguje na njegove provokacije.
Bosnjaci i Bosanci ; sprema se rat a vi umjesto da obucavate narod kako se puca i da se naoruzavate vi gradite bazene i divite se koncertima nemoralnih zena . Brena je pjesmom zabavljala cetnike da im da podstreka da bolje kolju Bosnjake.
sta je sa ratom u Ukrajini?prestao preko noci,kako providno od amera i britanaca