Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tačno da nema stručnjaka ....al kad je plata parlametarca 6000 KM .........a stručnjaka 1200 KM e onda se neko treba da zapita "đe ba zapelo "
Bas ti treba strucnjak za ovo.. Samo izmisljaju kako da sprde pare
Sad ce uhljebit 20 roDZaka u komisiju za kvalitet zraka
Ako vam svedjani uvedu cistocu zraka nece imati sta da jedete od visokih poreza
Nekompetentna je nepismena SDA talibanska sirotinja - to se zna. Umesto da završavaju nov gasovod, nov vodovod i nov autoput - SDA Fekalistanci upravo započinju utvrđivanje uzroka problema...
Šta ti Dino, kao školovani DIF-ovac, imaš reći na tu temu ? Ništa ? Pa naravno.... Mislim ti si na tom polju ko krme u Teheranu !
@hawkeye pogledajte koliki porez na gorivo imaju svedi. To sto svedska ima cistiji zrak je zato sto imaju centralne kotlovnice za grijanje grada i nemaju koksara.
Šta ti Dino, kao školovani DIF-ovac, imaš reći na tu temu ? Ništa ? Pa naravno.... Mislim ti si na tom polju ko krme u Teheranu !
Ovaj u plavoj košulji pravi Svedjanin...
Ovako će vam biti od sada i ubuduće, vi što ste upetljali Konakovica u vlast .Čovjek je bolesni narcis, on će se girati svugdje, koja vlada, koji ministri, samo on ,stručnjak za sve.Vrlo brzo ćete se pokajsti
Jel Konak voli svecke mesne okruglice (meat balls)?!
köttbullar
@trir volim mu žena meat balls
sta ce mandatar smokljo pored premijera zivog i zdravog zolja
Dosad smo se zajeßavali ali sad ćemo ozbiljno, maaajkemi...