Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo odlazak iz drzave,dosta je bilo njihovog zuluma,zivot je prekratak
Tito nas je branio od Njemaca.Ali da je znao da ce Komsic biti u predsjednistvu, predao bi se i Tito i uzeo njemacko drzavljanstvo. Na sta je socijalizam spao , da ga Zeljko izda i postane islamski nacionalista,e to je previse.Moj Zeljko, uzimas pare, a narod ti gladan. Stidis li se, imas li obraza
100% da Bakir Izetbegović danas nije bio u Prijedoru. Ali je imao vremena klanjati protiv pučista u Turskoj. Treba o svemu otvoreno razgovarati. Ko je lud a ko luđi
Sve dok narod za ovu bagru glasa, bice sve gore... nazalost
#STOP KOMENTARISANJU NA KLIXU-ne budi komentator budi promjena. ne budi primitivan,budi koristan.
Pogledajte ove komentare i pljuvanje Bakira i poređenje sa dodikom i covicom. Ako su svi lopovi zasto glasate za njih. Ali nemate niti jedan dokaz za Bakira da je nesto ukrao ili da radi na rusenju i cijepanju drzave kao sto to rade covic i dodik. Oni otvoreno govore o podjeli bosne crtaju granice velike srbije i trecem entitetu. I sva ova pogan na klixu trpaju sve u isti koš.
@Ivanbiosad Daj nam tekarte treceg entiteta? Jel to Bakir rekao? Demagog se smara datumima i prosloscu, nijedan potez nije napravio kao moderan vodja, da pokrene drzavu naprijed.Samo propagandom stalno ujedinjuje drzavu, a ustvari postavljanjem Komsica kao nametnutog hr clana, rastura Bosnu.Vole ovu zemlju i druga dva naroda,ali ne zele biti Bakirovi robovi drugog reda.Slab vodja. Unistice bosnjake.
Ludnica. Luđačka košulja navučena na građane a pacijenti upravljaju državom! AFERIM međunarodna zajednico, baš Vam hvala!
Samo u zaostaloj BiH, zahvaljujući zaostalim glasačkim ovcama, državu i nakon 30 godina vode politike koje su je uništile, opljačkale i u svakom pogledu unazadile!
Sad nek se vidi ko dade cetvrtog Dodiku za većinu, hajmo SDA-ovci izadjite iz profiterskih jazbina, jadovi jadni i sa Bakirom i sa Dodikom. Sve ste upropastili smradovi jadni zbog vasih fotelja...
Neće nitko sa bosanskim muslimanima ništa. Ni državu, ni entitet. Ništa. Ni zajedničku ogradu.
prcam vam zene obojici!
Nemamo mi ni mladost, ni talente, ni regres,ni znanje, ni oranice- poljoprivrednike, ni morala, ni obraza, ni vizije, ni sadašnjosti , ni budućnosti, al nas ima ko jbt. I i treba nas jbt.
vidi dva prijatelja
Zapeli da im Željko ponovno ne zavuče a ne kuže da narod Željko razočarao i da je na sljedećim izborima Meklitic novi hrvatski član predsjedništva i da će im biti tako i gotovo . :-)
Koju novu smicu pokušavaju glasačima da prodaju.Dok god se stranke i njihovi predstavnici svadjaju u javnosti je znak da se neki novac ili biznis izmedju njih djeli.Gradjani to plaćaju i kao ovce šute .
Zašto se nepridržavaju dejtona. A u skadu sa dejtonom je napravljen ustav. To se ne poštiva i rade se smicalice. U našim novinama 95% novosti o RS. Zašto? Njihove novine nedaju ni 5% prostora dešavanju u FBiH. Kapiše? Prošlo je već skoro 25g od rata, a FBiH nema još autoput koji brzo povezuje Federaciju sa Evropom. Sad RS pravi brzi autoput Banja Luka Gradiška a službeno Sarajevo u šoku.
A onda se javi još onaj Hrvat kako mu smeta pelješki most. Da nije tog mosta nebismo znali da RS ode u EU.
mam.. ja vama vasu zbog gladni jeseni ja sam otisao iz svoje drzave