Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slijedeći put kad pojedini od vas kad krenu u kritiku prvo neka dobro pročitaju o ćemu se radi. Za divno ćudo, ovdje je naša vlada ekspresno reagovala, sve obezbjedila u rekordnom roku, problem su bili talijanse klinike i talijanske procedure. Prvo neke talijanske klinike nisu htjele prihvatiti ovog čovjeka, a sad kaj je to rješeno, opet set čeka da talijani to viziraju, jer mi sami sebi ne možemo davati vize. Dobro pročitaj, pa onda dobro razmisli i tek onda sipajte gluposti od komentara.
Pa mater im Yebem cigansku, zar se moraju i vladine garancije obezbijediti da se napola mrtav covjek prebaci na lijecenje, trebali su jos koji uslov postaviti, cigani italijanski!!!!
koja birokratija...kod nas i najhitnije stvari ne mogu bez 2-3 dana...ne lipsi magarce do zelene trave
Ma ne mogu da vjerujem - rudara ce da izmjeste u Italiju, pratnja policije, konvoj, avionom... Jbt... Ne mogu da vjerujem jos jednom..... Ma je l to Svicarska?
dok mu ga nasi cigani izviziraju covjek ce mandrknut