Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima para zeleni beg i za CCI raju 😂
trazili ste gledajte i uzivajte 😉
Kako je moguće da nova vlast otima i radi šta hoće ko i prošla.Zar nisu sa trojkom trebali doći bolji dani,poslovi za sve,bolje plate,penzije,invalidnine....manje režije,kuće od čokolade a prozori od marmelade kad ono prc grijanje,plin,hrana,sve 500% skuplje,samo sebi povećali plate,zaposlili svoje,i k..ac ih boli za narod.
Mi smo htjeli promjenu. Kakvu? Nismo precizirali. Dobili smo polupromjenu u vidu izbacivanja ezdea i ostanka ezdeaovaca i preletaca. Nema niko pravo da se zali.
ne zalim se bitno da smo zda izbacili pa makar eto.Neka malo vide kako trojka radi
Znam ali ovo je vlada transparentna i nikad bolja kako sad i odkud sad ta priča,mora da su se zeleni ponovo umiješali.🤔😎