Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek štiti svoju imovinu i traži zaštitu od države gdje naravno bilo koga zaboli zašto. Tako da su i ovaj privatnik i migranti kolateralna šteta sistema. Doduše zar u neku ruku svi to nismo ?!
Bit ce svega. Iz kladuse sam, iz prve ruke vam govorim. Ljetos sam vidio jednog da mi se mota oko auto. Prisao sam mu i izvadio pistolj. On mi se nasmija u facu. Kaze nisi svjestan cega smo se mi nagledali. Ne boje se ljudi nista :D
@mujo.kekic Dobro ti je rekao. Mozes jedino ti fasovati zbog tog pistolja. Kao i svi ostali koji bi nesto uradili u cilju zastite svoje imovine.
Platite covjeku dala vam je EU pare
Hnmmmm
Sve to u rvacku deportovat tamo su im braca. Svakako rvati se iseljavaju prazna slavonija
Naplatiti dugove od sarajevskog lopova Oruča
bravo majstore!!!!!!!!!!!!ne daj da prodaju imovinu i masine....naplati se prvo!!!!!!!!!!!!! K
nek se stavi u njihov polozaj sta bi da njemu neko zagradi u toj situaciji
Dovedoše vam ih nako, bez ikakve buke i protesta. Pa vi još organizujte proteste za njihova prava, a svoja pod noge i pustite da vas gaze. Biće Bosna njihova do kraja 2020. Četnici nisu uspjeli, velika JNA nije uspjela, a evo amerika uspijeva dovodeći "braću" arape. #samoneknepuca ????
Nista jarane.. Slikaj i trazi nadoknadu stete. Jos jedan proces.
Pockrali od žeđi ko Murići na ploču
Sta je drzava uradila od tako lijepog grada Bihaca, ovo je zalosno. Na zalost Biscani se ne pitaju vec guzonje po Sarajevu i oni kolovo vode u Bihacu. Turizam u BiH je unisten, prije nego su migranti dosli u Bihac turizam od arapskih turista se konstantno povecavao. Vjerovatno je i to Sarajevski sibicarski plan bio, strah od napretka Bihaca. Taj kompleks postoji od kraja rata te je unistio Bihac, mladi su otisli, Bihac pust....
@SamoNekSeNePuca Treba da se istraze razlozi promjene misljenja i planova gradonacelnika; kad je covjek isao u Seher, trazeci razumijevanje i pomoc, dobio je sipak i potpuno promijenio filozofiju.(?!) Jedini insan koji prica normalno i pokusava nesto da napravi za grad, proglasen je oportunistom. Nekome smo prodani, bojim se.
Uvališe vam se, nema više vađenja, dolaze tisuće iz Grčke ...
Dosta je više imigranata u Bosni , to ih preko Srbije šalju , što ih onda Dodik ne primi nego ih dovoze sve u Cazinsku krajinu prema Hrvatskoj , ako vi niste u stanju ili ne želite čuvati svoje granice onda će Hrvatska svoje pa ih eto držite kad hoćete a kad se nakupe pusti besposleni mahom mladi muškarci iz arapskog svijeta pa bit će raznih sranja.
brzo smo zaboravili više od milion naših izbjeglica..... fuj kakvi smo
@SajsigaBa-primi ti kojeg kod sebe pa onda kaki po portalu.
@SajsigaBa Hajde prosetaj po Bihacu poslije aksama, po mogucnosti kraj haustora ili zavlacka i tipkaj po mobitelu, ako smijes. Nemam nista protiv izbjeglica, sirotih familija koji bjeze od rata. Ali protiv onih koji prodaju Argete koje su im donirali Slovenci i ostale donirane stvari... Pojma vi nemate kakvo je stanje. Zajedno sa skupinom glupacica koje misle da mogu promijeniti svijet, ako tarlahaju o ljudsikm pravima.