Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mi kazu Turci naša braca, najveće smeće su Turci
Jedino gore od toga mi je kad kazu da su nam Arapi braca
Kao narod, mi smo im prijatelji al što se tiče politike tu nema brata ni prijatelja samo interes vlada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"𝘽𝙊𝙂𝘼 𝙎𝙀 𝘽𝙊𝙅𝙄𝙈 𝙈𝘼𝙇𝙊, 𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙉𝘼 𝙉𝙄𝙈𝘼𝙇𝙊, 𝘼 𝙑𝙀𝙕𝙄𝙍𝘼 𝙆𝙊 𝘿𝙊𝙍𝘼𝙏𝘼 𝙎𝙑𝙊𝙂𝘼, 𝙅𝙀𝙍 𝙅𝘼 𝙎𝘼𝙈 𝘽𝙊𝙎𝘼𝙉𝘼𝘾, 𝘼 𝙉𝙀 𝙏𝙐𝙍Č𝙄𝙉" - Husein-kapetan Gradaščević
*ebes turke,samo USA nam je spas....pamet u glavu bosanci ovo je samo ovjeravanje vec vidjenog
nemoj dragi ministre tako, skocice tlak mnogima koji klix dozivljavaju kao jedinu istinu i zvijezdu vodilju
Ne moze biti isto ako je clan predsjednistva neka bar postuje tu drzavu, a on to sigurno ne cini vec naprotiv. Kad kazete da razgovarare samo sa onima koji postuju BIH onda mozete razgovarati. Ovako samo pokazujete svoj dupli moral .
E moj Alija sta nam uradi, kome ostavi Bosnu u amanet prodani smo sa svi strana
Ovo je samo još jedna, u nizu, potvrda poznatoj činjenici da se muslimanski narod odlučio eliminirati hrvate iz BiH, jer srbe ne može, niti se Turska s time ne slaže. A Hrvatska apsolutno želi i podupire cjelovitost BiH, dočim Srbija sve čini da se raspadne, i opet muslimani biraju srpsku stranu, na način da sotoniziraju hrvate.
Mevlute, Bosnjaci te posmatraju. Gledamo vas i pratimo sve vase poteze. Ne vjerujemo vise nikome potpuno. Sto tice Dodika, na njega nemam namjeru trositi svoje vrijeme.
J...te Dodik i ti njega. Svi se vi uvlacite Rusima u ricagu
Pitajte Sebiju, možda će vas prosvijetliti, a svakako i muža joj...
Samo ga vi nesto previse volite mozda ce te ga podrzati da se odcjepi
Idi s materom svojom razgovaraj...jbt te onaj ko te zvao...
Nista nije slagao. On je tu i to je cinjenica, i dok je u predsjednistvu bolje ga drzati pod kontrolom nego totalno izolirati i skroz antagonizirati.
Samo se vezat uz Engleze i Amere. Svakog drugog liferovat s mjesta. Uključujući i EU.
Ne zna se ko je gluplji ovi srbi sto svrsavaju na ruse ili bosnje sto svrsavaju na turke
Pa ti se grlis sa njim kao da ga volis, ne kaze ti niko da ga kamenjem gadjas, uvazavaj ga, ali ti ga volis ...hahah cuj turci nam braca, koja to budala izmisli
Ovaj turcin je dosao do saznanja da je njegov pradid i Dodikov pradid jedan te isti covjek, otud ova gotiva prema Dodiku.