Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se ovakvi ljudi pitaju u Tuzilastvu, SDA HDZ I SNSD su na sigurnom kao i njihove vođe....
@gooUser1579016941 TUZILASTVI VODI ADEZE SELJANKAA GORDANA I TO BEZ ZAVRSENE SKOLE
Uz Bakira Sultana našeg ponosnog i život ako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Udarile čampare i zvizdići sa svih strana... Moj bake nek te brane fikrini hrabri vojnici
Cavka, gdje ti je 60 000 KM kojim si bio podmicen za slucaj Turkovic? 😊
A šta čekaju čavke, svrake i gavranovi u tužilaštvu za "Aluminijum", ili poljsku bolnicu u RS? Eto imaju sve elemente...
Voli lik mobitele to mu je slaba tacka.
Pa zar nije ovaj uzeo mobitel iz istrage pa ga OSA nasla??
SVE VAS"STARE" TREBA SMIJENITI I U PENZIJU POSLATI(nekog u zatvor zbog lopovluka)..i ove nove koji nisu jos zatrovani skroz(jer su mladi) i nacionalno obojeni ni jednom strankom staviti i dati da rade neovisno i po zakonu da zatvaraju bez obzira na Ime I Prezime...a,ne samo neke kokosare sto nemajju da jedu vi popravljate statistiku sa njima..
Tuzitelj Cavka kaze "reci ime i podnesi tuzbu!?" Je li Bakirov posao da nadje lopova ili je to posao suda i istraznih organa. Ti reci ime i mi ce mo ga procesuirati! Ma nemoj. Sjetim se one afere gdje je nestalo , mislim, 50 - 60 tona duhana. Reci ime i prezime pa ce ga tuzilastvo i sud procesuirati. Da se drzava odsteti za preko 5 miliona KM samo na akcizama, neko uzeo, nestali dokazi... a za onog fikreta sto je usjekao par metara drva ste brzo imali sve i strpali covjeka u zatvor.
A sto taj tvoj gospodin ne kaze Ime!? Prikrivanje krivicnog djela je takodje krivicno djelo!
pada HDZ Covic i co 20 godina bez pomilovanja, Aluminijum + 14 druge afere pduzeta imovina u vrjednositi 200 miliona pada SNSD Dodik i co 25 godina bez pomilovanja-oduzimanje imovine u vrjednosti 450 miliona /niz od 20 razlicitih afera pada SDA Bakir i co nema dokaza samovoljno daje ostavku na sve funkcije i povlaci se iz javnog zivota, svira gitaru i igra sah ispred katedrale.
najbolje se praviti lood...kao "reci tko je a ja cu poduzeti korake..." kao da to nije javna tajna i uopce zar OVA prozivka nije dovoljna da se istrazi slucaj da bi se skinula ljaga sa Sudstva ili vrijedi "nedira mene pa me se i NEtice"
Bakir Izetbegović postaje toliko bahat i licemjeran da je protivnik Tužilaštva, Sudova i svih Zakona u Bosni i Hercegovini. Treba mu neko objasniti da nisu borci Armije BiH krvarili i ginuli za anarhiju i državu po njegovoj mjeri. Očito ima velikih aferima pa se pogubio.
Bravo Damo još jače
Nažalost, kleptomanija i kokošarenje, te politički amaterizam par exelance od strane političkih prvaka je probosanske snage ostavio na cjedilu. Izetbegović, Nikšić, Radončić, ..... su radi sitnih, malih interesa konstantno pravili pakt sa rušiteljima ove zemlje, žmireći na kladionice, gašenje aluminija, demografsko uništenje i Hrvata, i Bošnjaka i Srba u BiH. Nema bez čiste, jasne i iskrene namjere prema svima - naprijed. Nema.
ko je sad Oleg čavka.novopotkovani možda.e moj oleg.imaš jaku priču.da ti neko iznosi ime i prezime pa ćete vi nastavit.kako kažnjavati nekog za koga znate da nije kriv.da bog sačuva.
@KupujemJabuke.. Koja si ti sada da nemas pojma ko je on?
To Cakvka kralju. Uhapsi bitangu vise i mirna Bosna.
Ne znam za mobitele alu znam da Budimir nije nevin i da je to lopovcima zesca
pitaj baketa imaju li paunovi hrane