Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A do sada sve bilo odblokirano Cavicu???pa kreteni jedni zbog vas djikana nas je srbija pretekla u pripblizavanju EU mars stoko licemjerna mrrrrrrssss!!!
Pretekla jest problem izvoznike terorista prastici ka napretku bas.
majmune hoces bananu??:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E nek sam dozivio da ovi iz RS ovoliko pominju i pozivaju na Bosni i Hercegovinu a prije je nije bilo ni u zarezu. Nema veze da li je ili nije i sta ce izac iz svega ali ... et, nek sam i to dočeko :)
Jedan od rijetkih normalnih komentara :)
Srbija će dokazati da su Bošnjaci bacali srpsku nejač lavovima, tigrovima, dinosaurima. Poznato je da je u Tuzli bio jedan tiranosaurus rex kojeg su hranili srpskom djecom od 2 godine.
dodo haj ti nama zapjevaj jednu pa neka ide sve u pm
uh uh uh a ti si kao raspolozen za reforme,pa sto si cekao 20 godina za reforme sto ih nisi sprovodio,bas si se danas sjetio reformi
A sada bi da zaboravljamo, je li? Uletis u tudu zemlju, zakoljes, silujes, otmes, strijeljas, opljackas, ubijes. I onda nakon samo 2 decenije da se igramo zaborava? Mnogo komicno. Srbi na aparatima jer znaju da ce ga popusiti pred sudom.
Cavic ima dobru zenu:)
D. Ćosić kaže : - „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ - „Laž je srpski državni interes.“ - „Laž je u samom biću Srbina“. - „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
Mnogi će reći;treba se miriti..i treba! Ali onoliko višegodišnje spremanje agresije,zločina,sistematskog progona i etničkog čišćenja da se zaboravi radi pomirenja?? Pa toliki ljudski životi su u pitanju... Zna čavić da je ovo u redu ali i zna koja su stoka glasaci iz ciljane skupine.
Cim se vi toliko bunite znaci da je dobro nisam podrzavao dizanje tenzija ali kad vidim koliko vam je krivo sada podrzavam pa nek svi tonemo u govna.. Hocete sranje eto vam ga... Srbija ode dalje .. Hrvatska isto davno a vi ce te da se jebajete ovdjd sa nama htjeli ili ne..
e eto jeste bili ažurni prije revizije u pišku materinu....satrali ste se vi srbi od truda i posla za BiH....pa i do sad ste jeli i pili na naš račun a samo urušavali svaki dan....pušite hurac više....
...zatvaraj prozore, ne radi grijanje...
eto sve dosad bilo med i mlijeko.. ista prica 25 godina i prakticno nikakav pomak nije napravljen.. sve supllja 'dogovorite se' ali ne dirajte u ratni plijen koji se zove entitet RS a koji je ponikao na genocidu uz pomoc brace preko Drine.. sada svi nesto pametni. e nece moci, hvala Bogu ima pravih Bosanaca i ima ih sasvim dovoljno..
pa ionako je sve na cekanju
pa ionako je sve na cekanju
I vaše plate i privilegije i svi benefiti na čekanju
Ako neće radit nema ni plaće. Raspustiti sve do odluke suda. Nema džaba jest hljeb.