Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čavari treba malo kevu Hebat !!!!!!!!!! Latinska GOVNA s' tobom jede i pije a gleda kako ce ti noz u leđa zabit' ....P.Materina ustaska !!!!!!!!!!!
Prvo se psovala mater Vladi što će se prodati pojedine državne firme, a onda se psuje mater ovom što blokira istu tu Vladu (koja je, usput rečeno, uglavnom smijenjena na prethodnim izborima). Pa šta narod hoće?
djed ti bio ustasa a ti tako.. I onda je ante ovakav,ante onakav, svaka cast ante, nista zajednicko s poturcenom gamadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametno predsjedniče . Ovi kako su krenuli u 15 odlazećih dana sve bi rasprodali i sve stranačke jarane bez posla uhljebili. I ovako će trebat dobra godina da se najuri svu bagru koju su naupošlljavali od izbora do danas.
Tako je. U pravu si.
Šavara :-) nema legitimno sredstvo da ospori odluku vlade... toliko o kompetencijama u izborima naših zvaničnika...
Malo mačku goveđa glava! Gledaj svoja posla - dok te Željko ne potjera - znaš i zbog čega!
Stara vlada je na snazi nova jos nije izabrana sta ovaj palamudi,izgleda izgubijo se...
Čuvajte se otrovnih pahuljica iz Konzuma, smetljari nas truju svako malo - ribama, mlijekom, jeftinim sokovima, ko zna čime sve ne, a sad i pahuljicama.
Pa dobro se neko sjetio da dadne zabranu odlazećoj vlasti da donose odluke. Dobro bi bilo da se ponište sve odluke koje su donijeli nezakonito, u odlazećoj fazi: "_Nalog se odnosi na sva kadrovska rješenja i nova upošljavanja u institucijama izvršne vlasti i poduzećima u kojima Federacija ima upravljačka prava. "
King Čavara I
Čavara, odmah im po prstima!
Pustite čovjeka da radi svoj posao
Ima da slušate gospodina Čavaru. Jasno!
Tako je predsjdniče. Pokaži im tko je šef u kući!
Nekad Jugoslaven, danas Hrvat, a sutra.... ko zna?
Bravo majstore. Ti si pravi.
ovi majorizirani gori su od ovih iz RS .kad glavonja covic mora nas bosnjake da uslovljava nekim misnistarstvima,ma ko vas ba za sto,pun mi je q. za vas vise,nema vas ni 300.000 u BIH i nesto palamudite ,hocete ovo hocete ono,izvoljevate,nego sad ce abd.popis mi bosnjaci ima da proglasmo da ste manjina ko vas j. ,kao i u svim demokratskim drzavama ,koga je najvise njegova je drzava,ostali su manjina..... :D
heba ce vas popis kao i hrvate tako i ove zadojene iz rs-a .....
...kad su vam srbi govorili da će vam ga rvati zavuć, vi se smijali...pa, smijte se i dalje :) ...a "tvoje" je 23,7 %, kako god okreneš..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ha, ha, ha... kasnite pola godine.....što se niste potrudili da vlast formirate barem do decembra, pravili ste opstrukcije na svakom koraku.... neka vam ga sada "smještaju".... ako vam uopšte smještaju, jer ste zaslužili i mnogo gore...