Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni i Hercegovini su jedino ugrozeni posteni, skolovani , pametni gradjani koji nisu prodali obraz i cast seoskim varalicama na vlasti.
Ova lobanja je docekala zlikovca Darija Kordica nakon odsluzene kazne za pokolj u Ahmicima. Ova lobanja se grli,ljubi i slika sa ubicom moga naroda iz Ahmica i ova osoba se zali da neko nekog ugrozava...eee lobanjo truhla...
Mrrrs, pašće kamenjarsko lažljivko.
toliko ste ugrozen...evo zaplakacu! mre stoko
Dalije incko zabrinut 😁😁😁😁
Opet smo ugrozeni .. odo komsiji reci da Cavara kaze da su katolici ugrozeni od njega.. 😁 Hdz gluposti i budalastine.
vidio od bošnjaka kako KMEČE za svaku sitnicu - neka s istina zna, kako bi begovi upravljali iz Sarajeva..........uz pomoć SEJDE KOMŠIĆA alkoholičara i sarajevskog JALIJAŠA.................
Ugrozeni predsjednik Federacije umjesto da kao takav cestita Bosnjacima najveci vjerski praznik on dan uoci njihovog praznika olajava Bosnjake u EU . Sram i stid treba da ga bude pa prvi je Reis-ul-ulema kao vjerski vođa Bosnjaka podržao kardinala Puljca povodom odrzavanja pomenute mise te pozvao Bošnjake da ne protestuju protiv iste.
ja kolko znam hrvati su u hrvackoj, a ovo su bosanski katolici.
sjeti se sta si bio do 74 glupane
vaha jeba te katolik
u pravoj drzavi ovakvi jadnici samo bi mogli cobani biti
Idi ba u pm...čim podje ovo oko majorizacije znači izbori su blizi...ova pandemija je polazala koliko ste zaista za Bosnu i Hercegovinu, jer koristite samo Hrvatski pasoš...
Kao što HDZ lopovi poistovjećuju sebe sa svim Hrvatima i katolicima u BiH, tako i SDA lopovi poistovjećuju sebe sa svim Bošnjacima i muslimanima u BiH! Prestanite to da radite, lopovi!
Ne triba uvjeravati o gaženju Hrvata. Dovoljno je poslati komentare s Klixa i sve će biti jasno.
@tiramola Dovoljno je vidjeti kako dočekuju osuđene ratne zločince i time dokazuju da još isto podržavaju. Blokadom razvoja koju prave će iseliti svoj tor i ostati manjina manjine
Sve po demokratskim nacelima, tj.:PROPORCIONALNO
Komentar protiv HDZ-a Klixoris brise
Kakav patoloski lazov! I kad spava smislja kako da podriva vlastitu drzavu od koje jede svoj hljeb. Da Bog da se o sebi zabavio.
Mislim da bi mnogi voljeli biti "ugrozeni" kao sto su Hrvati u BiH. Takve nesrazmjernosti populacije i moci i privilegija jedne etnicke skupine u nekoj drzavi mislim da nema nigdje na svijetu. Trebaju samo jos dobiti i vlastitu kraljevsku porodicu - Covic kojoj cemo svi debelo od usta odvajati.