Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu radit od kuce, i onako nista ne rade.
@JoseDeLaMatta Na cemu si ti?
@BuggsBunnyDrogom protiv sporta😃
Pa za 300.000km mozete novu sagraditi, cuj adaptacija. Ili mislite srusiti pa novu graditi. Jedno i drugo niko ovdje nije normalan.
Lijepo mi je tata govorio: "Ubi papka dok je u razvoju, jer kad se razvije - on će tebe". Dovuko se iz Busovače i sad će jedino dumati kako da ukrade villu Braun.
Gospodinu Čavari bi trebalo otvoriti ured u krugu ciglane u Busovači ili u krugu preduzeća Vatrostalna u istome mjestu, da izbliza vidi produkte svoga dugogodišnjeg političkog djelovanja, te činjenicu damu je iz Busovače u bijeli svijet odselilo 30% Hrvata, a taj trend se i dalje nastavlja gospodine Čavara, Vi ste na sreću obrazovan čovjek koji razumije računanje i statističko izračunavanje Trenda u priči o Središnjoj Bosni i HZHB.
seljance iz busovace,nije mu bolje ni u materi bilo
Šta Čavara radi na podjeli FBiH, a time i kompletne BiH ja mu ne bi dao ni šator.
Vidi ih, marioneta do marionete. Čak se vide konci kojima ih pokreću.
Jest lukava skutorija..
Ko je ovaj tip na slici?
Da je obrnuto, već bi Puljić u medijima i Kolinda u savjetu bezbjednosti o ugroženosti.
Zaboli me za RS HRHB I BABINU KRAJINU moja BiH je od Tuzle do Sarajeva
pa Ivanic mu po dogovoru to kao naredio. ovaj Čavara je svrsavao na Vilu Braun!!!
@normala99 Ma jasno. Kako to da ima mjesta za Cavaru, a nema za potpredsjednike Federacije? Oni moraju skupa raditi i donositi odluke ili on to u Federaciji misli raditi sta hoce?
Recesija, ta opaka boljka hara i razjeda privređavanje, Amerika već određeno vrijeme kuburi s budžeti, japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu, Njemačka privreda posrće zbog ovo njihovo ujedinjenje, a Bogami gospođe i gospođo ne cvjeta cvijeće ni u naše preduzeće. Dolazi vrijeme reorganizacije, transformacije i sistematizacije.
Majorizirani vladaju Bosnom, ne moze im nitko nista...
Mamu vam bezobraznu ,kad treba vama iste sekunde rjesavate.I to ni manje ni vise nego vila , za ovog kamenjarskog skutora.
dunovicu hajd i ti iz df-a dobices sve