Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UVRNUTI TORANJ je istureno komandno mjesto genocidnog bg, iz kojeg se vrši opstrukcija svih probosanskih procesa!
O Fahri mozes,ali nemoj slucajno o Cavari,jer ce te Bosnjaci zamrziti sto im ljubimca kritikujes
Nemojte tako na naseg Fahra ipak je on rok zvijezda, cak je i jako human podjelio je dva kombija flasirane vode za vrijeme poplava, cak i tv morao platiti da to snime.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAd se sjetim blokada HDZa,nakon izbora 2010,kada su doveli u pitanje sve finansijske tokove u Federaciji,trazili sva Hrvatska mjesta iskljucivo za sebe,bili su u stanju da zrtviju gradjane,da nema isplata penzija,nicega,i ovi zlikovci sada drze predavanja o moralu. Sta je sa ALuminijumom mamu vam hebem,ko ga je opljackao,gdje vam je kriminalac Jelavic,sta je sa samoupravom "Herceg Bosna",pa da vam Lagumdzija nije stao u kraj,danas bi smo imali 3 entiteta u drzavi. Kolege iz SDA bi vam sad dali pola drzave,njima dosta 23%.
Vidi drug,ja ti ne vjerujem raznim vodovnjacima,onima sto gledaju u kafu,karte i slicno,ali jako vjerujem svojim ocima,i svojim usima. Ti si se ocito poceo zanimati za politku prosle godine,pa si propustio jako mnogo bitnih stvari,a trebat ce ti kad tad ;)
Vidi Denise, 2010. godine vlast u FBiH je uspostavljena bez HDZ-a, o kakvoj blokadi pricas? Vlast na nivou drzave je kasnila godinu i pol, zbog previranja svih posranih politickih subjekata. Pitas za Aluminij? Sto ne pitas za Hidrogradnju? Sto ne pitas za Unis? Sto ne pitas za Energoinvest? Sto ne pitas za Enegopetrol? Sto ne pitas za terminale u Plocama? Sto ne pitas za imovinu BiH u inostranstvu? Nazalost, sva pljacka (u cijeloj BiH) je prosla legalno. Da je Jelavic jedini kriminalac, slozio bih se s tobom, ali imamo mi stotine Jelavica na svim stranama. I da li stvarno mislis da je Zlatko stao nekome u kraj? Ne valjaju nam zakoni, ne valja nam struktura drzave i svaka stranka ce ucjenivati druge zbog svojih licnih interesa, a to sve dok se ne promijeni izborni zakon. Mozda bi nam bilo bolje da smo prihvatili neke vrste "podjela", danas ne bi bilo ovoliko ucjena oko vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djes ba rinkoma ljepoto..
gledaj pače za plastenika....nek' te čova zaposli u barama da mu zalijevas cvijece, jer nije politika za tebe!
_"Čavara: Pretpostavljam da DF želi upravljati procesima i blokirati funkcionisanje vlasti" Već dvadeset godina se izmjenjujete i blokirate sve procese u državi. Svi!
Mnogo je ružnija njegova psiha i nacxionalističo-politički naboj nego što mu je lik.
Gledajte latinske logike ovog uhljupa Čavara. Koji demagog! Razriješiće, kaže, DF ministre koji su podnijeli ostavku kad ON, Čavara odluči da to učini kad se steknu uslovi tj. kad njegova stranka HDZ uspije formirrati novu parlamentarnu većinu koju će popuniti novim ministrima pošto TEK TADA razriješi ministre u ostavci. Dakle, čisti politički i stranački subjektivizam i samovolja tožnjeg predsjednika F BiH. A ovoj spodobi bi koristila TRENUTAČNA ostavka podpredsjednika Dunovća i tobože se "demokratski" iščuđava njegovom odbijanju da to učini. Uhljup! Dunović ima ustavne ingerencije i zadatak mu je i da ih koristiti u viduspriječavanju politikantskih manipu-lacija Čavara. No pasaran! Dunović se zna nositi sa ovim nacionalističkim uhljupima, i tako treba ga u toj rješenosti podržati.
Jesmo li mogli za predsjednika F BiH izabrati imalo ljepšeg lika. Ovaj je očajan.
Izlazak iz vlasti, blokiranje zakona o radu, blokiranje uspostave nove federalne vlade, buduće blokiranje svih reformskih aktivnosti, ... Mislim da se radi o koordiniranoj i dogovorenoj priči DF-SDP-SBB o blokiranju svega što je moguće blokirati, kako bi se sljedeće godine uz lokalne tražilo i održavanje općih izbora, uz izgovor da država ne funkcionira. Na njihovu žalost, mislim da nemaju kapacitet da provedu što su naumili, a to smo svi vidjeli na primjeru zakona o radu.
Komunjara ostaje komunjara i sta ocekivati ? ama bas nista i tako ima da nastavi s njima
HAha,vidis da pojma nemas.Komunjare su danas mahom u rediovima nacionalnih kriminalnih stranaka.Covic se 1990 potpisivao cirilicom,u vrhu SDA imas 80% bivsih clanova Partije. RAzlika izmedju Komunjara i Komunista je u tome sto Komunisti nikada ne mijenjaju dres.
Joj kad se sjetim kada sete sa istom ekipom DF-a razbijali SDP BiH onda su vam valjali. Vi ste stvorili DF vi zajedno sa SDA. Kada se samo sjetim koliko su Dragan i Bakir pohali u dupe Komšiću. I isplatilo vam se, razbili ste ljevicu u FBiH. Ali Vama i SDA niko ne valja - pa se zapitajte do kga je. Ono što ste napravili (DF-Željko KOmšić) sada uništavate, da sam na vačem mjestu ja bih ih zadržao i održao jer možda vam ponovo zatrebaju.........
zahtjev za smjenu može podnijeti dvije trećine zastupnika „svakog od domova Parlamenta FBiH". i vodje mu fali poslanika, zato je mali Cavarica poljut...
Skutorska seljacina !!!
HAhah,pa vi u koaliciji sa SDA blokirate,i pljackate drzavu vec 25 godina. Ko o cemu,kurva o postenju. NAjkorumpiranija i najkriminalnija smo zemlja u Evropi,i nije nas DF doveo na dno,nego Ustase,Cetnici,i Talibani,vjecna koalicija vas nacionalista.
Pa ovaj HDZ, godinama pravi probleme u funkcioniranju vlasti, krade, uništava, urušava i Federaciju i državu, koalira sa rušiteljem Dodikom, u ratu su nas pljačkali i otimali od nas,i sad odjednom oni preko noći postadoše spasioci BiH, pokretačka snaga, patriotska stranka, a neki drugi su opstrukcionisti i žele zlo BiH. Čavara, mojne šuplje, majke ti...
Mali Cavara se umislio kao neki veliki sef , sta ce tek biti kad bude imao 50 poslanika...