Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprotiv dragi glavonja, revolucijom se sve rješava ali ne ovim DF postupcima, već da vas narod kojeg zaje*avate skine i pošalje gdje vam je mjesto...
Revolucijom se samo nesto i moze rijesiti.
Glup pokušaj da se unese razdor u DF. DF ostavlja Dunovića i tako se stiču uslovi da ima ko da potpiše nalog o vanrednim izborima! I tako tebi i tvojoj bratiji vidimo glave u sudnicama!
jezuit Ovo što si napisao je izraz jezivog straha od revolucije! Komšić, izgleda uspješno napušta brodove koji tonu, možda mu je to zadatak! Revolucija u smislu, oslobađanje naroda od bitangi i lopova!
E , onda ti predsedniče Čavarav, ova tvoja priča nije u sukladu sa pričom stožernika vam. Jer stožernik zbori , da je za njega DF " završena priča"! E pa , šta je sad na sonu?
bg - pašaluk <<< STRAH! OGROMAN STRAH OD SVIH PROVALA I PODVALA UČINJENIH UNAZAD 25 GODINA!
Pao erdoan Uhicen oric Kmeeeeeee Kmeeeeeeeeeeee
ti pojma nemaš. Naravno majmune nepismeni da se zna ko je izvršna vlast. Kakve to veze ima sa koalicijama.....gdje si ti izučavao "društvene sisteme". Očito kod svog doktora profesora Čovića....a budimo i legalisti pa da dodam i ovo: gdje piše da ako si opozicija ne učestvuješ u izvršnoj vlasti. Potpuno legalno i zato ne seri konju nepismeni
P O B J E G U LJ E M I Š E V I P I C H K E nesmiju preuzeti odgovornost P I C H K E T I N E
Kakav si to Marinko bem ti kruh
Zasto to toliko dugo traje????????????????????????????/