Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dunović je po pravilu uvijek u pravu!
A ako je istina da svaki sad kanton u FBiH ima pravo veta tek smo onda naj** kad zadnja susa blokira federaciju
dunović zalut'o
Dunović je na pravom mjestu, Čavara se totalno pogubio, a Gospođa je u nečem, u čemu nikad nije ni bila. OVO DVOJE SU je iz svijeta OSOVINE Z L A!
@alejalipa92 u biti sam htio reći da je dunović zalut'o među ovu magarad, ali su me piogrešno shvatili pa mi se nalupaše minusa ... mislim ... naravno da se slažem s čovjekom :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je lajanje na zvijezde pa Covic nista nije uradio pa sad ko aplicira , s cim ? Sta ce reci koliko nas je ? Ni popis niste zavrsili , jedino je bolje zenama djeci i ljudima bliskim SDA i HDZ a ostalo je sve propast i bojim se kad bude lijepo vrijeme da ce svaki dan da bude neki strajk.