Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzalosnije je sto je zena na poziciju dosla glasovima Bosnjaka, jer su Bosnjaci Mostara povjerovali ublehama koje su im pridavali Kojovic, Forto, Cudicka, Konakovic, Baralija... Trazili ste, gledajte...
Nije do ove prevrtljive babe već je do NS. Riječ nebih rekao da je NS dobila hrvatske glasove. Ali dobiti glasove BH patriota a raditi po nalogu UZP-a je malo veće razočaranje ne u babu nego u NS.
Nije nikad ni bila , prikrivena UZP -ovka ,
Iskesirao Covke.
Ona je odradila svoje, sad moze mirno karijeru nastaviti u HDZu, gdje u stvari i pripada.
Bošnjaci birajte ponovo Nasu stranku od Predraga Kojevića .. Ovo je Razultat toga .
Našestranačka posla, tako je to kad te partija uči da nemaš nikakve odgovornosti jer postoje neki tamo nacionalisti, nisu imali odgovornost za Mostarske izbore, već su pravili neke teorije zavjere i vikali kako neće sa nacionalistima, pa kako da to urade sada? Naša Stranka je po ko zna koji put, najpoželjniji partner rušiteljima ove države.
Ovaj ja nacionalista isto kao i HDZ-ovci. Postala je izbor HDZ gradonacelnika, evo sad je protiv isticanja drzavnih grbova u javnim ustanovama. Mostarci ce na iducim izborima u Mostaru pametnije glasati, a ne za trojanske konje poput Boske Cavar.
Što, što dalje tim, tim bolje...sretno i Vama draga gospođo.
E ovako nesto treba ocekivat i od cupe sad u drzavnom parlamentu... Poceli su ovi iz Nase stranke da otkrivaju pravo lice... Pitam se samo sta Sabina Cudic radi s njima odaje dojam da je jako inteligentna osoba...
Kravoo usta**a , dabogda imala dug zivot u bolesti i paatnji a nemala za lijekove kravo jedna …,
https://www.youtube.com/watch?v=65D2ZVCHurQ&t=4s
Ne, nego su trebali podrazavati tvoje licemjerstvo i stajati iza njega.
potjerajte tu go vnaru iz stranke
Sad si pokazala pravo lice, nisi za drzavne grbove u javnim ustanovama-haj zdravo. Zbog tebe je i gradonacelnik iz HDZ-a, a Nasa stranka nikad vise nece prevariti Mostarce.
Ko je reko da je naša stranka baš naša ...
Neka nije SDA pa taman nam bilo gore! gdje sad raspali alkoholičar i narkoman da vam poručuje sa svoje televizije ove riječi. je li ga još uvijek podržavate, limitirane Bošnje?