Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cavaljuga, dvorska dama Elene Causesku .
@SimpleRed Misliš na majku svoju? Nemoj tako. Nije fino.
ovi iz sda samo priznaju diplome kupljene u banja luci za svoje udbase...
Kako je Sebija izmislila riječ "zanavljanje" tako su sve njene obožavateljke tipa ove karikature počele da je koriste kad god mogu. Kao kad je svojevremeno rahmetli Alija počeo da govori "četverica" pa su odmah na radiju i TV-u počeli tako da pričaju.
Zaista nemam živaca da čitam sve, pa ako neko može da pronađe riječ 'zakon' ili da se spominje bilo koji akt po kojem treba da se svi ravnaju, bez izuzetka, molim da mi ukaže na to. Hvala.
Ah, evo. jalovog tumačenja zakona i slobodne rektorove interpretacije. 
Šta kaže Bakir na to? :-)
svi fakulteti na univerzitetu su slozni da se pristupi integraciji univerziteta sto je osnova bolonje i evropskih principa studiranja, samo je medicinski fakultet protiv - što li? :)
Školstvo je k'o fol neovisno :(. U raljama korumpranih političara kao što je i sudstvo i zdravstvo i policija i razvojna banka i javna preduzeća i sve ostalo
FUJ!! Hitno je potrebno privatizirati većinu fakulteta na UNSA. Zar je ovo rječnik dostojan intelektualaca i nastavnog osoblja koje bi trebalo biti uzor novim generacijama. PRIVATIZACIJA
A to što kod vas se kako čujem kupuju ispiti, gozonjini sinovi bez uslova upisuju iduću godinu... Fakultet doktora i djece od tih istih doktora
Tacno kod nas sve moze pod rubriku crna hronika.
Haha kako je ovo sve providno. Pa sta narode vise treba da vam kriminalci Izetbegovicu urade da se dignete i udarite sakom od stol i kazete da ovako vise ne moze?
Škrijelja smijeniti i protjerati iz UNSA. A i iz BiH. NA PEŠTER ČOBANA!
MRŠ . ggovno SDAovsko
Škrijelj je grobar UNSA.
Škrijelju hitno dati crveni karton i da sudija KONAČNO SVIRA KRAJ!
Vjerujem da studenti neće ispaštati jer je poznato da su nam studenti na prvom mjestu. HA HA