Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće i struje i vode samo kad se smijeni sa vlasti aktualna vladajuća ekipa.A to neće biti uskoro jer za ruralce glasaju ruralci.
Vijest iz zemlje. Došla struja u Zenici, dok se čeka voda u Sarajevu. Pa ljudi moji ovo ni Nadrealisti nisu mogli zamisliti.
Došla struja, reaguj k'o munja!
jebbote led, ovo nije normalno.
Zanimljivo
Ovo je apsurd svih apsurda u drzavi
Zanimljivo je to da je Poreska uprava blokirala račune Željezare i time dodala ulje na vatru u onako teškoj situaciji koja je tamo. Dug Željezare prema Poreskoj upravi iznosi oko 9 mil KM. GRAS je dužan preko 100 miliona, pa jesul im računi blokirani, da li mu elektroprivreda isključila struju? To je toliko pogana politika koja se vodi iz Sarajeva da je to za nepovjerovat. Pored toga Vlada se pravi gluha iako je Željezara u njihovom vlasništvu. Nismo svi isti za neke ljude.
Ebem ti Klixe naninu nanu, banovali me bez ikakvog razloga. Klošari jedni mrtvi..
@eltadei Ma jok, od jutros napisao jedan komentar za onu što je izbo muž i to je to. I odmah banovan.. Kakvi debili
Dobrodosli u BiH !!!
Ne to je Fekalistan