Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtnost u Čapljini 100%
Pa jel dosta vise .... ovo ko senzacijonalne vjesti samo narod plasite i ovako su na rubu pucanja ... porodici iskreno saucesce
E cuj nepokretan, a jedini zarazeni. Doletila mu kirona iz mostara, pa kroz prozor i direktno u njega kukavca... Sto ti je sudbina
Testirajte ljude!!!
Vidi Strosmajerove u Capljini, lol. Simpaticno :)
Poštujte makar malo starije bagro , i vi cete ostariti jednog dana , starce doživljavate ko da ne postoje ccc
Haloooooo idioti. Star, nepokretan, bolestan. Ubila bi ga promaja, a corona. Samo senzacija. A što vam udarna vijest ne bude ta, da ova tvorevina umjesto opreme i respiratora, uvozi zarazu, dovodeći ljude iz Švedske.
klix ce kako je krenulo poceti naplacivat ove smrtovnice
Stariji muškarac vjerovatno 1958 godište.
Ili se meni cini ili su ovi prvozarazeni svi skoro umrli.
@Dinostula i meni se čini da ovi prvozaraženi najgore prolaze, tko će znat možda i virus s vremenom na nekom području pomalo oslabi.