Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da za Bosnu zaigra ronaldo
jesu se NAVALILI gurati...vala campara i ja sam clan nipa ali jel ti malo uzimanje para i u skupstini i kao ministar??? samo se trpate ne moze normalan insan doci do takvog posla..da vam je po sedam, nekakvih komisija,otimanja ,rentanja...
volio bi da imam 9 apartmana u Neumu i 3 na Bjelašnici plus stan u Sarajevu...i da posle 20 godina vičem sda lopovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta se ti dezerter javljaš
On bi volio kaze🤣🤣🤣
Efendića za premijera jedino. Novi grad prednjači sve općine u kantonu barem 10x. Vrijeme je da i cijeli kanton bude kao Novi Grad.
Po čemu i kojim referensama Muzur prije Semira ??
A zasto Muzur i dalje ne bi bio nacelnik Ilidze? Malo mu? Razmisljate li koliko su dobre stalne promjene, tek da guzica vidi novu fotelju?
Samo budale mogu vama prepustiti mjesto premijera KS. I vama se bliži kraj aBd
Lopov
U NiP-u gori unutar stranački sukob.
Gatački klan na svoju stranu vuče garant
Ko se god bavio politikom u BiH,pogotovo ko je bio u parlamentima,opipao budzetske pare,laganu lovu i sve ostalo sto ide uz to.Nikako da se politike okanu,mjenjat ce stranke i po nekoliko puta,samo da ostanu na drzavnoj sisi.
Onaj smokljo , pa zna samo koloniju i hrasnicu vamo blazuj i ostalo nije ilidza
joj kako ce biti sladak pad, jedva cekam inshalah
Ovakvi kao on da padna aBd!
On jeste lijep i zgodan, ali mislim da bi dobar pravnik ili ekonomista bolje odgovarao za tu poziciju. Potpuno nebitno iz koje je stranke samo da ovaj kanton vodi naprijed.
Klasicni aparacik koji vidi samo da uhljebi svog lika, a umjesto da se uhvati problema, postavi Semira Efendica koji 100 puta ima jace rezultate, on vadi Muzura iz naftalina. Campara je pokazao da nije sposoban da rjesava probleme kantona.
Kao da si malo poceo jesti govedinu Campara, aaaa?
Ja bih volio da se i ovdje pojavi novi Eliot Ness i da pohapsi svu kriminalnu i korumpiranu bandu na vlasti, u sudovima, u tužilaštvu, u policiji, itd...
Tako ljigav covjek! Nimalo dostojanstva, nimalo vrijednosti! Fuj, ovo nije nimalo dobro - on, Konakovic, Zvizdic… popucace to ubrzo abd… vidjecete koji ce smrad iz svega da izadje 🤮🤮🤮