Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ništa od strategije: "kriminalci prijavite se sami da vas mi nebi morali tražiti" by Isak Ramo
imamo totalne ametere i nesposobne likove u vlasti ...SDA je institucija svima vama
Jel Pozvan i Ministar Admir Katica ili se Mrmot ne smije Buditi iz Zimskog Sna
🤔😏🧐 Populisticki bijednici, pitam vas: sta je sa sigurnoscu povratnika u Zvornik, Srebrenicu, Prijedor itd? Kako da vas pojave napada na povratnike u RS nikada nisu previse zabrinule? Sigurnost je vazna na cijelom teritoriju BiH!!!😠🇧🇦
Sad tražite hitnu sjednicu za sigurnost a kad je opozicija tražila vi niste željeli i odbili ste kao sve je u najboljem redu FUJ STE SVI REDOM.
Aljosa vrati se
Jedna od najvecih ubleha u nasoj politici. Po tri funkcije obavlja i tri plate prima. Lopina teska.
Blago nama
Jest da se desilo u drugom kantonu, onakav monstruozni zločin u Gradačcu i država da ne uradi ništa je katastrofa.
Neka Šmit nametne da iznad svih naših parazitnih policija budu talijanski Carabinieri da uspostave red i sigurnost, nek hapse i mlate sve redom, posebno one paša bruda steroidaše, bahate babine sinove i dilere
Muriza za komesara MUP-a, a Arijanu za ministricu MUP-a, idealna kombinacija
Da nije smiješno bilo bi žalosno. Neće vlast protiv svojih kartel vojnika koji su se malo oteli kontroli sa autima i oružjem. Samo pogledajte po gradu ko vozi bijesna auta i džipove, prosjek godina vozača 25-30 i bradica obavezno a na birou sve ijedan.
Pošaljite rednecka Muriza Memića nek zavede red i pravdu u gradu, ipak je on veliki borac za pravdu. U slobodno vrijeme ruši vlade u kantonima gdje je SDA na vlasti zbog sigurnosne situacije.
Znam zaključak koji će biti, ali neću vam reći
Sigurnije bilo u ratu, toliko o tome..
Najbolje bi bilo za BiH da svi koji sada sjede u parlamentarnim i poslanickim klupama, kao i takozvani predsjednici mafijaskih stranaka, budu pohapseni ili odmah streljani. Jos bolja opcija. Sve sto se sada desava je njihova igra.
Šta je sa onim jednim zaduženim kompletom od onih doniranih uniformi u vakat...
Ostavka Karica i komesar