Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako su i prosli put izabrali Puzigacu umjesto Slavise Sucura da zajebu SDP, a zajebali sve nas pa i same sebe
Pa što onda niste podržali Žarka Vujovića ako hoćete probosanskog Srbina glupani jedni! Žarko je Tuzlak, zato ga i niste podržali tupani jedni! Nek vam Dodik dovede boljeg moroni jedni!
nabijem i tebe i tvoje misljenje i tvoje izjave i tvoje zelene... da vam se svaka ukradena marka dvostruko vrati aBd
nabijem i tebe i tvoje misljenje i tvoje izjave i tvoje zelene... da vam se svaka ukradena marka dvostruko vrati aBd
ma mozete laprdat do mile volje kad ste vec dali sve hdz- u i snsd-u
Muslimani mogu da biraju ili da se urazume ili ukidamo vijeće naroda u RS
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
triple double campara
Nakon što mrtvi-hladni uđete u koaliciju sa hdz-om i snsd-om vama postaje bitno je li neki Srbin probosanski ili nije??
Aljoša je prejak, prepameten i supersposoban. Aljoša, zar me se nesječeš. Ja sam tvoj daljnji rođak. De me negdje zaposli, dedinog ti suneta.
Ja nisam za ovakvu Bosnu i Hercegovinu, ''nasljednu monarhiju,, kastinsku državu pet familija osmišljenu u ''mraku tabačkog mesdžida'', podržavanu od tkz. njihovih nasljednika, uspostavio tkz, novu Bošnjačku elitu. Kupio je desetine hiljada glasaća kroz radna mjesta u JP, ustanovama, institucijama na svim nivoima, dao je mrvice boračkoj populaciji sitnim davanjima''blokiravši im život na nivo nedostojnom čovjeka...''
SDA vegeta, u sve se mijesa !
Lol 🤣🤣🤣🤣
Ja mislim da ce se naredni put i Bakir izjasniti kao srbin samo da ostane na funkciji
Bilo bi do jaja da još mrzi Srbe i RS. To je onda kandidat po mjeri. Doduše, kakvi smo mi Srbi često cigani, vjerovatno ćeš takvoga i naći, bez nekih velikih problema.
@KraljTvrtkoBeograd Jbg, tako je kako je.