Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država zvana PREPUCAVANJE
Ne bojte se Bošnjaci. Tu su Bakir,Aljoša,Denis,Sebija,Asim itd itd da nas odbrane ako bude trebalo. Sve dokazane patriote iz prošlog rata.
@dragonba Asim je ratovao. Bio je maloljetni borac. Tako da njega bezveze spominjes
Ti ces nas braniti,iz Minhena a sef ti iz trezoraNB.
Seru ko foke svi redom. Ekonomija nam cvjeta i nemamo drugih problema pa daj da se prepucavamo ko ima veci rezervni sastav.
kad bude sin nedzada brankovica,alije budnje,tvoje dijete,novaliceva cerka,bakirova cerka,reisova djeca u rez sastavu onda mozemo pricat
Stas ti odgovoriti, zakuhat pa vani, gdje si i bio 92
ublehasi i lazni patrioti ce reagovati tako sto ce pobjeci vabi a narod nek gibe tako ce oni reagovati
Joj svašta! Dezerter iz prošlog rata postao patriota!
E ako nam gatacki klan reagira ima da svi zavrsimo u njemackoj kao najbolja opcija.... ili ne daj ti boze ...
Ako budeš odgovorio kao 92 nije dobro tada si pobjegao Mamicu ti Dezertersku
Nista to nije gospodo,srbi prave zakon u ucaju nedaj boze kao sto vas lider kaze,znaci sve da bude spremno,taj rezervni sastav preko noci moze porasti sa 1000 na 20000 ako treba 😎,nece srbi ratovati al sve se pravi da bude funcionalna odbrana mogucih napada.Jedino se bojimo ove klix brigade ratnika oni su najopasni(na jeziku).
O kako da ne, sigurni smo da ćete adekvatno odgovoriti kao i do sada povećavanjem sopstvenih paušala, naknada za odvojen život, raznih reprezentacija i ostalih nameta, a da se nedao Bog zapuca prvi bi ti Čampara zbrisao preko grane u to sam apsolutno siguran. Stoga manite se šuplje priče, samo su rezultati bitni a vi ih NEMATE!
Ne volim ga nešto al hajde.Ako Amerika i Evropa kao najači garant mira ne iskoristi svoje mehanizme mrkve i štapa,onda je jasno da mi nećemo dozvoliti da budemo zatečeni.Dobit če recipročnan odgovor koji mi možemo financirati.Znamo mi da oni koriste sve samo da bi ostali u status quo koji im služi za pljačku prije svega svog naroda.
Rata neće biti, ne ložište se ...
http://sda.ba/2019/04/sda-zvanicno-inicirana-popuna-aktivnog-sastava-policije-i-formiranje-rezvernog-sastava-u-fbih-i-kantonima/#iLightbox[gallery3714]/0
Aljosa ne laprdaj vidimo mi vase adekvatne odgovore vec 25 godina i dokle smo stiglia genocidasi se svakidnevno sve vise ogradjuju
Građani sumnjaju u sve što vi govorite.