Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce da se HDZ ovako ponasa u ovoj situaciji? Ovo je za zatvora, blokirati sve konstruktivno u ovako kriticnim situacijama!!
@legionela Naravno da ne, ali ne treba u krizi lijeciti komplekse nize vrijednosti i nekakve majorizacije... Valjda sigurnost i zdravlje gradjana trebaju biti na prvom mjestu?
Uvijek tako kočenje i opstrukcije od kraja agresije na RBiH. Zamislite šta bi tek bilo da im se da taj anticivilizacijski Izborni zakon i da im ne biramo normalnog predstavnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo zatvor
i treba ih u zatvor jer to su bioloski teroristi...nego onako usput campara...zasto je po tebi uredu da u vrhu policije ima stranackih pudlica dokazano kupljenim diplomama...zasto ne hapsis takve da osvjetlas obraz policiji...
Kako ce hapsiti pudlice slicne sebi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav crni zatvor jeste vi normalni, udari po džepu gdje najviše boli. Ovi naši mamlazi nebi ukinili te oštre mjere za zatvor nakon što ovaj virus splasne. Hoćete još da se po zatvorima virus širi?
i za takve ima rjesenja zarazene poslati tim ministrima pa nek se onda oni brinu o njims nek se izoluju od naroda i drzave ta hdz govna
HDZ=FASIZAM, SVE TO TREBA PO ZATVORIMA,ONI HOCE COLPAS DRZAVE ETO STA HOCE GAMAD.
HDZ nastupa sinhronizirano sa SNSD. Mile tvrdi da Federacija nije dobro radila a Dragan blokira gdje može da stvarno ne radi.
@StaraGarda , a obojici im se Korona i pandemija otela kontroli. Zaraženih sve više kod njih.
A sta ako im udje sa zad ?!
@Snow , Već im je ušlo ali ne znaju koliko duboko.
Ukinite im svu pomoc,pa kad ih epidemija savlada nek traze pomoc od drzave kojoj teze
I da su za usvajanje opet ništa. Nekoliko hdz-ovaca iz Citluka kao što ste pisali u predhodnom clancima, je prekrsilo samoizolaciju. I sta se desilo? Nekoliko dana kasnije izbrisani sa spiska, ko fol nisu napravili prekrsaj. Nije tajna zasto kako i ko je sredio stvar
strasno šta radi bagra iz hdz, ali karma ili bozija je zadnja pa vidjet cemo
Mada ne podnosim nista sto dolazi od SDA ali moram priznati da mi ocaj prijedlog zvuci ok u ovakvoj situaciji. Nesto za opste dobro i iz SDA a ne samo za njihovu licnu korist
Ovi Čovićevci su teški fašisti, koja stoka moraš biti da u ovoj situaciji bilo šta blokiraš....
Ozglasaj na nivou Kantona Sarajevo pa kada djubrad dodju odmah ih hapsi. Koja su to g....na skutorska!
SDA SE PONAŠA ISTO KAO DODIK Mene je sramota od SDA koja sve koristi da vodi kampanju u vremenu krize i skuplja poene od budala. Dakle, kada je Dodik rekao da će postaviti policiju na granicu entiteta bilo je to kršenje Ustava. Sada kada se uzimaju nadleznosti kantonima sto je ustavna kategorija, onda je to OK!
kaznjavanje je ok, ali treba biti konsekventan u svemu. negdje kazne preostre, negdje preblage, a negdje nikakve... nesto mi ovo sumnjivo ...
kakav zatvor za krsenje samoizolacije .toga ima samo u diktaturi tj Srbiji..tako kazu Bosnjaci. Sad traze to isto za Federaciju, o cemu se ovde radi?
Ne slažu se vjerovatno zbog toga što korona ne bira samo legitimne hrvate