Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
camil kao "mali" nacelnik bude pozvan medj velike, medj bivse, sadasnje i buduce predsjednike sad-a, od njih licno dobije pozivnicu, dok rudonja cami cekajuci da se putko smiluje da ga primi.. debeli jel vidis koliko si velik?
gospodin se radja!!
@drinsky1 fin jesi.. al budes ko posle jutarnje kafe.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Dodika samo Kim Yong moRe pozvat a kod Vučića i Putka čami pred vratima i čeka da kažu uđi ...
zar srbi nisu nebeski narod...prvi narod kako pricaju? a po pricama i komentarima oni su najugrozeniji i na rubu su opstanka?
šta sad nudi klinton 5.000 - 10.000 ?
Ćamile poselami Billa i reci mu da srbi laju ali ne smiju ujesti jer nema J N A.
Hoce li mu Camil p------ kao monica
bil klinton tvorac srebrenice.
svaka cast camile pravi si gospodin
Nemoj bgt samo ic tamo i pricat o pomirenju , gdje god odete kukate i mislite da vas lljudi vole ,idi tamo i budi nako , turista il gost i dodji kuci ,
Jak je Camil ko crna zemlja,zna i Klintona.Eh jos samo da je pametan.
Bože ćaki,pa on je kum pokolja u Srebrenici..
Pa lijepo je znati da suprug (bivsi Predsjednik USA-za one koji ne znaju) a buduce Predsjednice USA, salje pozivnicu jednom nacelniku gradica u kojem se desio genocid. Svasta to moze znaciti, jer hej, politika je to. Smijem se kladiti da ce biti Dayton 2 i to uskoro... RBiH u pravom smislu te rijeci... SDA, HDZ, SDS, SNDS sve zabraniti zakonom i za sve koji su bili clanovi, zauvijek im zabraniti politicko djelovanje.
@catapa Aha, a tebi se svidja ova politika, nacionalnosti, zavadjanja, velicanja genocida, nekaznjavanja, korupcije,, nepotizma, brojanja krvnih zrnaca, izazivanja nacionalnih nemira, prepadanja stanovnistva, itd. Za tvoju informaciju, fasisticki nacionalni pokret je zabranjen u Njemackoj i Evropi i za svako velicanje ili odobravanje se ide u zatvor, a kod nas se brani bas kao sto ti sada branis. I de mi reci, da li si ti to sebe izjasnio/la evropljaninom?
du ju vont tu soik ingliš ,aj spik baznian
Ismijavas njegovo poznavanje engleskog jezika? Za tvoju informaciju Durakovic je u Americi zavrsio fakultet pravosudne uprave i radio pet godina u njihovom pravosudju...sta mislis zasto se vratio?
@Boss2000 Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbi šta vas svrbi 😮
TREBO JE POZVATI I RAMIZA SALKICA DA GENOCIDNA RS BUDE U PUNOM KAPACIETU ZASTUPLJENA U SAD☝️
Camil zauzima vaznu ulogu Monice Lewinsky.