Pa lijepo je znati da suprug (bivsi Predsjednik USA-za one koji ne znaju) a buduce Predsjednice USA, salje pozivnicu jednom nacelniku gradica u kojem se desio genocid. Svasta to moze znaciti, jer hej, politika je to. Smijem se kladiti da ce biti Dayton 2 i to uskoro... RBiH u pravom smislu te rijeci... SDA, HDZ, SDS, SNDS sve zabraniti zakonom i za sve koji su bili clanovi, zauvijek im zabraniti politicko djelovanje.
Takav politički sistem već postoji, gde su zabranjene partije, zabranjena demokratija, zabranjen referendum, a sva vlast je u rukama male grupe ljudi, amerikanaca i njihvog saveznika na vlasti, preporučujem da se preselite tamo, nemojte čekati da Bosna postane takva. Pravac Saudi Arabija. A, Evropu, Demokratiju i Referendum, ostavite Evropljanima.
@catapa Aha, a tebi se svidja ova politika, nacionalnosti, zavadjanja, velicanja genocida, nekaznjavanja, korupcije,, nepotizma, brojanja krvnih zrnaca, izazivanja nacionalnih nemira, prepadanja stanovnistva, itd. Za tvoju informaciju, fasisticki nacionalni pokret je zabranjen u Njemackoj i Evropi i za svako velicanje ili odobravanje se ide u zatvor, a kod nas se brani bas kao sto ti sada branis. I de mi reci, da li si ti to sebe izjasnio/la evropljaninom?
Prikaži sve komentare (203)