Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam kako da zapalim za inostranstvo.Drustvo mi ide jedan po jedan i svaki mjesec neko nedostaje... IZBORI 2018 su mi da zadnjem mjestu interesovanja!!!Pun mi qurac politike i politicara.Ja im djecu ne planiram namirivati na polozaje i na funkcije...
Pudarića smo svi trebali podržati da skenjamo fašiste. Prije nego što komentarišete pročitajte o čemu je riječ
@praznaprica Ideja je da skupimo 5001 osobu(5000 potpisa treba za prijavu i svak svakom potpiše) , koja se izjašnjava kao ostali , svi se kandidiramo za Predsjedništvo , ne prođemo i tužimo državu sudu u Strazburu i na ime duševne boli svako uzme oko 110 hiljada evra , ko Pilav i Zornić
Puna podrška Sveti Pudariću!!!!!
Gusto je
Jedan Esdaun vrijedi vise od svih ovih prijavljeni kandidata zajedno.
Sve he to jad i bijeda. Klošari, koji su nesposobni za bilo šta konkretno u životu. Cirkus od tvorevine pa tako i cirkus od kandidata.
Da, klošari koji handre nas, još veće klošare.
Politika je unosan posao
Predsedništvo BiH 2018. godine u sastavu Milorad Dodik, Mario Karamatić i Sejfudin Tokić!
Ko se nije prijavio, magarac je bio, sto puta žmirio. Je'n, dva, tri, sad!
Što ne pokušaju muslimani da izaberu svog Srbina za člana predsjedništva...
Seeebiijjja mooojaaa lijeepa ćeee biti predsjednicaaaa,a jaaa njen ljubaaavniiik.
Sve patoliski ovisnici.Kod njih i nadri hecim Tarabi ostaje kratkih rukava
Pudaric ni u svom ulazu tri glasa nemoze skupiti, dokazano nesposobni uhljeb, koji je za vrijeme mandata ostetio dva sluzbena vozila kojim je upravljao i prouzrokovao materijalnu stetu vecu od 20.000 Eura. Draga fotelja Pudari, a nema Tite, a u Lukavici i Banja Luci hoce svoj. Ostaje mu jedino da prolupa ko Sejfudin, kojem nije lahko kada vidi sto je sve stekao njegov prije ratni frend Milorad Dodik.Meni nekako najteze vidjeti Pudarica, slab sam na njega.
Pa kakva fotelja, genijalac, kad se čovjek namjerno kandidirao znajući da ne može dobiti fotelju?
Seeeebiiija se ne mora ni kandidovat,ona će biti predsjednica!!!!
Izlektorisite tekst prije nego ga objavite
Svi bi da prodaju maglu
sad bi srbi u rs trebali bosnjacima izabrati predstavnika, a bosnjaci u federaciji hrvatima
Dakle zakonski, predsjednici nisu predstavnici jednog od tri naroda, već sva tri, a dolaze iz reda tri konstitutivna naroda. Dakle, hrvatski član nije predstavnik Hrvata u BiH, već svih, i biraju ga svi.