Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko priče a ispade na kraju da su prenosili laž i lagali da je to istina.
Jel ovo Kordic iz SDA stranke?
zar se ovi nisu ugasili
Sta bacate spinove
SDA zadnjim uplatama pokušava unijeti nemir, sad je ponedjeljak pa leglo i PREPORODU i moraju da se blamiraju 🥺🥺🥺
Nije niko promjenio naziv predmeta, šta lupate kao SDA botovi, fuj.
halo klocu znamo da nije, ali se svrstao sa srpskim i hrvatskim, a to je samo plašt pod izgovorom multikulturalnosti. Znamo mi vrlo dobro šta namjeravaju.
Nije vam dovoljna armija botova pa sad preko ovih paradrzavno-paraobavjestajnih nacionalistickih organizacija pokušavate stvoriti nemir, kao da ga nema dovoljno. Sjeme vam se zatrlo...
Molim predsjednika BZK PREPOROD BIH da se ne oglašava povodom vraćanja Bosanskog jezika u škole u KS, jer će mu Trojka uskratiti mjesečne dotacije iz budžeta. Predsjedniče Vi ste upravu ali Trojkaška mafija te odmah skine sa budžeta.
Šta radi Ensad Karić u Preporodu?
Joj jesmo mi ograničen narod, nama stvarno treba crtati neke stvari. Tačno se iz reakcija vidi koliko je roditelja prisustvovalo roditeljskim sastancima u prethodnoj školskoj godini. Više puta se razgovaralo o toj temi. Da ne govorim ovi što im djeca i ne idu u školu ali imaju neko ko biva (političko) mišljenje. De malo ljudi mislite i svojom glavom.
Mora trojka da se dodatno ulize covicu i dodiku