Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta BA Bato mislis da ti mi svi mi malo mame jebemo?
polahko samo polahko braco bosanci cekam ja vizu za sad pa dobijem onda drzavljanstvo pa pobjedim na izborima i budem predsjednik sjedinjenih americkih drzava koje cu odma preimenovati u BOSNA SA ONE STRANE ATLANTIKA a BIH ce se zvati BOSNA SA OVE STRANE ATLANTIKA SA HERCEGOVINOM :)
pitao bih psa busa kada mu predstane mandat da li ce ga cuvati njegovi kerovi
bilo je dosad dobrih i losih a vladara a kao sto je buuus vece budale i veceg lazova naciste nije bilo.
divi mu cefas, majmunce pravo, chimpanza... chita
divi mu cefas, majmunce pravo, chimpanza... chita
Hej ba Bato (Walteru). Ameri su vama dobro `99 guzicu naprasili, pa kad ovaj ode doce sigurno drugi Clinton , pa ce vam on Srbiju opet rasturiti, jer ste VI VLASI ionako bili blizi sa Saddamom nego mi balije.
Jebo ja ovom pederu Bushu mater !! Dabogda umro !!
EBA BALIJE PA VI SKINULI NASEG PREDSJEDNIKA SA POCETNE STRANE A??? a stavili ste ovog "americkog gonica balija"hahhahahaha jebe mu misa nemoje te to raditi .
K'o da mu je Bil Ladin brat,ista ih majka rodila.