Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u komentarima ovde isto opet. Vazemo svaku rijec jedni drugima a politicari nas vodaju zedne preko vode sa jedne na drugu stranu rijeke ili rijeka vec 27god. Ocigledno nama ne treba demokratija nego neko da nas dobro nogom pritisne(vazi za sve drzave Balkana)
kod nas ti je logika sledeca: "Nisi dobar ako ne mrzis i okrivljujes druge", zato vam mladi i odlaze, zato cemo uskoro i propasti, radi vas starudija koji bi i dalje o ratu i mrznji!
@jasmin1997 Gledano iz drugog ugla tebi slični su 1992. prvi nastradali, a i opet bi ako bi bilo prilike! Znaš zašto?! Zato što nosiš, tebi mrsko, muslimansko ime i zato što si za "neke tamo", tebi mrski, Bošnjo bez obzira kako se ti deklarišeš!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa u pravu je, samo zavisi iz kioeg ugla gledas. Zar nije istina da su se Bosnjaci medjusobno ubijali u Velikoj Kladusi. Zar nije istina da su se i Hrvati medjusobno ubijali u Hercegovini ?
To su sve marginalni događaji, ne može se nazvati karakteristikom
Jedan od osnivaca nipa … znaci cenzura nije bila Agresija srbocetnika nego medjusobno gradjanski rat
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vas dvojica idite i sadite krompire vi kao nesto o politici ja bih vas poslao da metete oko kuce
Pedofil kao punac 🤷‍♂️
Svjet jedva prezivljaje a mi i dalje svi dan pricamo o ratu … koliko smo mi zaostali … pa nike ni cudo sto u ovoj drzavi samo politicari uzivaju… a drugi dišu na slamkicu…
Covjek je barem nesto uradio i pokusao promjeniti, a ne kao izudin i slicni cekao kuci uz kafu i cigaru neku objavu pa da kritikuje
Bem vam mamicu glupu niste ni zaslužili bolje niti Enesa.
dipla ENis iz Zagreba grada, postade pravi Hrvat muslimanske vjeroispovijesti...a sada ne zna ni suštinu posljednjeg rata... (ili se pravi da ne zna)
Enose nemoj se ljutit sto te neuki neshvataju..
Enise, u ratu je ubijeno 15 puta vise bosnjackih civila od hrvatskih civila i 8 puta vise bosnjackih civila od srpskih civila. Hajde zamisli te omjere i opet prosudi da li je to ravnomjerno da se kaze 'medjusobno se ubijali'?
Apsolutno je suludo komentarisati, agresija je izvršena na gradjane Bosne i Hercegovine, tacnije vecinski na muslimansko stanovništvo, jer ne treba zaboraviti one koji su bili druge vjere i nacije i stali na stranu odbrane domovine, ali ubijali se jesu narodi medjusobno. Agresori su odabrali taj put, narod nije, ali se branio i nema rasprave. Čovjek se jeste mozda glupo izrazio. Al jasno je da je i njega kao i mnoge znacajne ljude politika i novac otjerali iz Bosne, taj dio ne podržavam.
Plaćenik koji zabavlja šire mase.... Mislim da nam ovakvi samo produžavaju postratnu agoniju relativizirajući agresora i zločince sa braniocima i žrtvama... I daje vjetar u leđa onima koji jesu agresori i zločinci da i dalje relativiziraju i izjednačavaju... Mislim da su ovakvi najgori od nas...
Kao prvo beslagicu ubijani Su bosnjaci zato Sto Su Muslimani,i kad stanes da se branis onda smo se Svi medusobno ubijali,postavi to na svoje mjesto,kao drugo moj savjet ti je Nestavljaj nos gdje ti mjesto nije ljudi Su u pravu nisi bijot u kad je gorilo,ostavi to za ljude Koji Su bili tu,i kao trece Ako budes Jos duze u hrvatskoj za 2-3godine ce mozda biti da Su bosnjaci napadali Dubrovnik ihrvatsku
Enis je INSTITUCIJA za sve ove komedijase i dupuvlakase.
ovaj Beslagic bi za koju Kunu izjavio da smo se sami ubijali tokom rata, pravi onaj pacov iz kanalizacije
Ma ja, nismo se medjusobno ubijali nego samo oni nas. Mi smo nevine vile bogumilske bosanske. Kakvi pacijenti Boze sacuvaj.
Pa čovječe oni su izvršili agresiju vojskom JNA i silom koju su imali iz Jugoslavije! Znaš li ti uopšte išta o ratu?
Znas li ti ista o ratu - bosna je izasla iz tadasnje juge jer je nije smatrala svojom. Mislis da JNA nije imala pravo da brani granice? A to sto je nekad bila juga muslimanima (tad nije bilo bosnjak), to je sada bosna svim nemuslimanima/nebosnjacima - drzava koju ne dozivljavaju kao svoju.
Sve si ti to fino rekao Šemso, al međusobno ubijanje i branjenje zemlje od agresije i krvoloka sa strane se uveliko razlikuje, malo proguglaj ako već nisi sam skontao kako je bilo