Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je i budali jasno da hdz neće ali popunite redovne policijske strukture i napravite rezervne u kantonima ko vam to može zabraniti???
@sabane da se može zapošljavat državne službenike kako ko hoće čitava država bi bila u državnim institucijama zaposlena, rezervni sastav policije je samo način za zapošljavanje dodatnih stranačkih kadrova vrlo jednostavno. bakir se pravo prepo dodinih rezervista eno počeo prodavat nekretnine, aj ne rise više, uložite te pare u cestu da mogu mirne glave iz Mostara za bilo koji grad u BiH otić.
drinski...šalji djecu po pomije na ch.vilu Milutin je već krenuo sa Pala😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OBAVJESTENJE: krajnji termin za skidanje dugih gaca pomjeren je sa 01.05. na 01.06. 2019. godine. Ja skidam duge gace kad paradajz bude pola marke
Napraviti rezervni sastav političara pa da ih zamijenimo lagano!
Zanimljivo. SDA je toliko zabrinuta za svoje glasače da su zahtjevi RS-a za nabavkom oružja prošli bez problema sve instance. Toliko moje drage nepismene ovce o vašim čobanima koji se "bore" za vas.
Milorad je kupio automatsko oruzje, uveo rezervni "policij", javno prica kako se osjepljuje, znamo gdje to vodi.
Kantone opremit i završena priča
HDZ BiH trenutno igra po notama Dodika I Vucica iz prostog razloga sto misli da ce im oni pomoci da lakse ostvare svoje interese , ali u bilo kojem sukobu BiH hrvati ce biti protiv Srba jer moraju pratiti Zagreb I NATO , jer na duge staze velikosrpska politika moze ugroziti I hrvatsku ( pa to je jasno izjavio seselj vise puta da je cilj Srbije da se obnovi RSK a kada to kaze Selselj tako misli vucic )
Puno frke oko nicega , pa ovde ja NATO glavni I Amerika , kakvi crnih 1000 rezervnih policajaca , pa NATO za 2 sata moze pomesti I Federaciju I RS I jos pride Srbiju , kako 1999 natjera Milosevica na Kumanovski ugovor tj kapitulaciju , to sto Lazanski , Maric , Pink I Informer pricaju bajke I onanisu na Putina I da ce Rusija napasti Nato zbog Srbije nema veze sa realnoscu , Nato je daleko najaci vojni savez ikada.
Ko se mača laća od njega najčešće i najebe... posebno ako ima neodgovorne i ograničene u svakome smislu političare, koji ne vide dalje od svoga džepa, svoje familije i halke.
ujke ce vazda biti protiv, na zalost zaboravili su prosli rat, da Bog da im se ponovio
Pa cekaj zar HDZ nije prirodni SDA partner ? ili nas SDA laze ?? MIRNO SPAVAJTE ....RATA NECE BITI ...
Go... A sa velikim G
Šta očekivati od fašista iz HDZ? Koji ih qratz treba pitati? Jednostavno formirati.
Primjer ljudske gluposti. Trebalo bi uhljebiti još starnačkih kadrova u policiju. Povećala bi naplata kazni od parkiranja. Rezervna policija bi radila što i redovna. Ima li ijedan policajac da je bacio vreću s pjeskom na nasip tokom ovih poplava?
Pa može li umjesto njih Željko pomoći, ionako je to sve isto ???
Mamu vam vašu i kardinala ćemo vam izabrati. Mislite da se nešto pitate, greška je to vaša velika, na mapi vas neće biti prodane duše.Nije vam Vukovar škola bila,bravo Čoviću srbine
Poplave u zemlji a oni palamude