Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalmacija je Bosna.
Dalmacija nije dio Italije, nego dio Bosne. U Dalmaciji nikad nije zivio ni jedan Hrvat. Ukrali je neprijatelji Bosne.
@satnik Pokatoliceni servine, nikad Hrvat neces biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
make Dalmatia Bosnia again 😁👍💙💛⚜
Dalmacija nije dio Italije, nego dio Bosne. U Dalmaciji nikad nije zivio ni jedan Hrvat. Ukrali je neprijatelji Bosne.
Isto ko i Kosovo Smrdija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ANTE PAVELIC JE POKLONIO ITALIJANIMA BOSANSKU TERITORIJU A SRBI SU U 1 SVJETSKOM RATU VOJVODINU I DOSTA REGIJE OTELI OD KOMSIJA.
Prokletim UZPovcima ne smeta kad isto rade Bosnu. Živio Tajani!!!!!!!!!
nek se italijani ne zajjebbavaju sa hrvatskom da im nebi uzeli trst.
I Santo California - Tornero lyrics Jos vidim vlak kako odlazi, a ti, Obriši tu suzu-vratit ću se Kako teška je godina bez tebe. Sada napiši čekaj me vrijeme će proći, godina dana nije stoljeće-vratit ću se Kako je moguće ostati bez tebe. Ti si, ti si život moj, koliko uspomena, bez tebe, vratit ću se. Od kada si otišao za mene je počela samoća, oko mene su uspomene na lijepe dane naše ljubavi.
Ruža koju si mi ostavio sada je već suha, imam je u knjizi koju nikada nisam prestala čitati. Počnimo ponovno, uvijek sam te toliko jako volio, vrijeme leti čekaj me- vratit ću se. Misli na mene uvijek, znaš i vrijeme će proći. Ti si, ti si život moj, ljubavi, ljubavi moja. Koliko uspomena, godina dana nije stoljeće, bez tebe, vratit ću se.
Treba samo pratiti cobansku politiku iz zapadne hercegovine, zapadne i istocne genocidne i traziti samostalnost Istre, Dalmacije, Raguse , Vojvodine i Sandzaka.
Eros Ramazzotti - Un'Altra Te (Live)
Italiano, cue bella lingua I Santo California -Torneró - Traduzido (youtube)
uvijek je i bila italijanska,samo je tito uspio da im otme,sad nema tite vratite
Neka vide USTASE koji je osjecaj kad se neko mijesa u unutrasnje stvari jedne DRZAVE a to oni rade cjelo vrijeme u BIH.A istina je da je to TALIJANSKI di zemlje.
Ragusa la bella! Mare mare mi amore!
L'italiano ( l asciatemi cantare ) Toto Cotugno
TITO JE GENIJE!
GLEDAJ BOSNJAKA STO SE BOSBJAKAJU STA CE VAMA DALMACIJE VI BI SVE TO PRETVORILI U SERIJETSKE ZONE I PRODALI ARAPIMA
NIKAD HRVAT NECES BITI POKATOLICENI SERVINE. MOZES SAMO DA MLATIS ONE SERVE STO DODJU NA MORE. ALI TE PRAVI HRVATI NI TADA NECE PRIHVATITI. JEDINI NACIN DA TI SERVINE BUDES HRVAT, JE DA ISELITE SVE HRVATE IZ ZAGREBA, CAKOVCA, VARAZDINA..........
zivio hrvatski rim!
Mudri ljudi vec neko vrijeme upozoravaju da su ovo NOVE TRIDESETE godine!!! A tek kad ubrzo na EU izborima pobijede populisticki konzervativci, mahom krajnja desnica, bice svega!
Boli, ha UZPovci... :)