Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na faci mu se vidi da je krkan pravi
eto ona fuxa je bolja
@Tonka ti znas da je fuxa ili onako mlatis?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi papka,kao da je na plazi..
Pod imunitetom koji mu je dao HDZ
Prema audio snimku koji je snimala, prije bi se ona trebala javiti u sud. Navukla ga rospija u alkoholisanom stanju, vjerovatno zavrnuo pipu za plastične operacije, pa ide osveta.
Ebem ti majku kretensku !!!
Da ima reda i zakona nikad ovako ne bi mogao uci u stanicu ko da je na plazu posao
Izgled pravog hercegovackog papaka. U institucije se ne ulazi u papucama i sorcu. Fale mu bijele carape.
Sud u Ljubuškom haha
Pozdrav za brata!!
hebo ti brat komplet familiju
Kukavica tipicna
Fini im se momci gade. Samo udri.
To se u zatvor stavi aa ne da se mora javljati svaki dan
O kakvim dokazima se prica ?? Audio snimak ne zna se ko koga bije i dal se sama udara. Gdje je medicinski i policijski izvjestaj ?? Kurava ulozeno u nju 10 000 mama je ne bi prepoznala Kako se uradila i sad fol zlostavljana. Sta ti je rec zenako.
mama ti je kurava vjerojatno
ebem li ti komplet familiju
Ne kazem nista, ali ima li ijedna institucija u ovoj zemlji da ispita detalje kako treba. Na audio sninku se meni cini da je ono cista navlakusa, da mu 5 puta govori uradi me. Ukoliko se dokaze da nije kriv, hoce li gospodja odgovarati za klevetu?
Audio snimak ne može biti čvrst dokaz bez drugih materijalnih dokaza. Ptvo se čuje psovanje "sad će on vidjet", ne vadi krc iz usta zajedno s drugim psovkama. Dosadio joj starohan, ali mogla ga se riješiti na drugi način.
ne treba mu dati ovako neprimjereno obučenom da ulazi u policijsku stanicu...pa nije štala
Pa je li moguce da ga puste u javnu ustanovu ovako ulicarski obucenog i neurednog.
nek smo dozivjeli da se sabina cuduc i sanja vuletic sloze u necemu