Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa ovo unistiti...
Bravo ljudi,bravo Silvio. Cuvajmo prirodu 👏👏👏
SDA Elektroprivreda BiH, FOOdilove i Guticeve kompanije na Haparatima.@Lord sprema Banovicke razbijace i kabadahije.Mic po Mic.
u zatvor ko je ovo predvidio za hidrocentralu
nemam ništa protiv da se stave podvodne turbine, a da e ne naruši prirodni izgled a da se iskoristi ogromni potencijal hidroenergije.
Dobar ovaj novi gradonacelnik.Mozda ce i fabrike otvarat u zoni industriale.
U najnaprednijim dijelovima Europe mozes imati privatnu rijeku...ovi domaci kapitalisti bi trebali prvo kupiti rijeku pa tek onda praviti HE...Ali ne,on je skuckao lovu a zna covjek tablicu mnozenja i stranacki je uglednik...ubitacna kombinacija...ma ovo je primjer svima nama kako se ipak moze protiv mocnika izboriti
Da li je vrijeme više da imamo neku eco-zelenu političku opciju? Moj glas bi imali sigurno
Svaka čast ovim ljudima. Oni su ti koji trebaju dobiti našu maksimalnu podršku.
Mamu vam kapitalističku, sve lijepo bi uništili !! Investitore, Neretva te progutala daBogda...gdje ljudska noga kroči, trava ne raste više, čast izuzecima, istinskim zaljubljenicima u prirodu !!!
Dajte ime i prezime investitora koji zeli graditi nesto na ovoj lokaciji da ga javno prozovemo i da vidimo o kakvom je to covjeku rijec?!
Samo budala kompletna, može imati želju da ovo uništi. Evo im Jala u TZ neka tu grade šta hoće. Korito im hasvaltirano.
Ma ne bi Fadil patriota dopustio nikad gradnju hidroelektrane u ovakvoj prirodi, pa vidite koliko se slomio da vakcine nabavi, respiratore, opere milione… Patriota nas
BRAVO!!!
Bravo. Imate punu podrsku iz Sarajeva, gdje nam.sijeku i kradu sume. Ne more se oni za konstitutivnost i izborne zakone noge za plijen..
Olivereeee Kralju ! Mic po Mic!
Baciti u Bunske kanale investitore.Nek prave na cacevini.
@SupersmartBaznijek, -ih...papak..a ne -hin....