Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže ovaj lik borcima "idite kući bajramujte" bože sačuvaj
koji ublehas.....ti si ministar ...rjesavaj te probleme il daj ostavku ako ne znas ...
MISLIM DA JE SVE ŠUPLJA ZA BORAČKI DODATAK-JA SAM OBEČAO DRŽAVI I POJEDINIM U VLASTI JOŠ 20 TAK DANA ,ĆEKAM PAPIR SA KOMISIJE. DA SE NEŠALIM ,BORIO SAM SE ZA DRŽAVU,NE OVAKVU GDJE SE BORCI NEPOŠTUJU.061-107162
Bukvarevic vidio samo rat na tv-u citav rat bio logističar, pa direktor bkc-a kad mu je to dojadilo kuko ga postavio za ministra
Nemas ti pojma sta je bio Salko prije i tokom rata...mora da si ti bio u lohistici pa prebacujes na druge griznju savjest.
Najjj posteni borci su ispred vlade...to su najcasni borci koji nista nisu "muljali" poslije rata.
I najbolji sinovi ove zemlje
Nema više ni feninga neregistrovanim borcima ! Invalidi također u registra boraca , ko je proveo više od 3 godine u vojsci za vrijeme rata do kraja života borački dodatak, ko je proveo više od godinu i po POLA boračkog dodatka !
Koji sporazum sta Ce rjesavati .....jednokratnom novcanom pomoci Salko opet lazes
u kojoj je vojsci bio ovaj hudnjak?
Bio na Kula gradu i Brcanskoj malti!!!
@Patriota1992 šćepin petokolonaš!