Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je danas u Becu, suosjeca s vama.
Ma nije to ništa.Samo vi navucite gumenjak i sada će doći da vam pomognu oni što ste za njih glasali.Nema potrebe da neko od vas nešto poduzima tokom suhog perioda.Ma nedao Bog.To će vaši političari sve da srede.Pa glasali ste za njih i prodavali se za 20KM.Valjda vam je jasno sada kako će vas skupo ti glasovi doći.
Ova slika je tipican primjer odnosa naseg naroda i drzave prema ovakvim stvarima. On stavio ruke u dzep, farmerke, cipelice, kisobran i vjerovanto kuka kako treba pomoc. Da si barem uzeo gumene cizme i kabanicu pa hajd, a da ne pricam da je nekome na um palo napuniti koju vrecu pjeskom. Naravno da je to pitanje vlasti i drzave, ali hajd i ti nesto uradi, a ne samo kukanje. Ne moze civilna zastita na sve stici.
Dodatni motiv za iseljavanje djikana u svoju pradjedovsku otadjbinu, smrdiju....
Koji bolesnici na sajtu..udarite malo glavom u zid da vidite je li tvrd!!
@Bob1rock hrok hrok hrok...
pa i prije su padale kise pa nije tek tako moglo da poplavi...sto li ???
Postoji grad po imenu NOVI GRAD I nalazi se u REPUBLICI SRPSKOJ / Zapadnoj Srbiji ,ni na jednoj karti,mapi,skici ne postoji taj grad sto ste naveli B.Novi,nepismeni talibanu
naljutice se Dodik, to je Novi Grad
Nikad mi nije jasno koliko moras bit ogranicen pa napravit kucu tik uz rijeku pa se onda iscudjavat kad ti poplavi kuci, e pa poslje j...nema kajanja.
Nikad mi nije jasno koliko moraš biti glup da ne kontaš da je npr moj pradid napravio, a ja tu živim spletom okolnosti i da uglavnom nije problem izlijevanje iz korita nego voda izbija iz zemlje. A nekad su ovakve poplave bile svako 25 godina.
@JahacMagle2019 Vecina ovih kuca nije uz rijeku . To izbijaju podvodne vode.