Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nećemo više, Trebinje radi, a Sarajevo se gradi. Dosta je bilo.
Sarajevski kanton nesto vise stanovnika od Unsko-Sanskog, a budzet Sarajevskog 4 puta veci. A posebno grad Sarajevo, funkcionise kao posebna drzava.. uzas
Kako mislis koliko zaradjuje, koliko turista dodje.. Pa bez budzeta i konkretnih investicija, sta ce se praviti, na sta ce dolaziti, na postojecu infrastrukturu koja je 0 bodova? Pogledaj malo NP Una, ulozili neka bezznacajna sredstva, malo sredili, malo marketinga, porasle posjete za 30%, a garantujem ti da nije iskoristeno ni d od dovoljno. Tako da imam pojma o cemu pricam, a ujedno mi nije u cilju da zavadjam ikog..
Kako mislis koliko zaradjuje, koliko turista dodje.. Pa bez budzeta i konkretnih investicija, sta ce se praviti, na sta ce dolaziti, na postojecu infrastrukturu koja je 0 bodova? Pogledaj malo NP Una, ulozili neka bezznacajna sredstva, malo sredili, malo marketinga, porasle posjete za 30%, a grantujem ti da nije iskoristeno ni d od dovoljno. Tako da imam pojma o cemu pricam, a ujedno mi nije u cilju da zavadjam ikog..
budjet uvecan zato ostalima vlada hoce sve da ukine jos na kraju ce reci da i bez plate treba da se radi
GODIŠNJI ODMORI!!!! Valja se ishadžijati do izbora, dok se može. Daće narod opet, živi bili pa vidjeli. Voli narod kad ga se maltretira, na njemu se iživljava i mentalno siluje. Odavno svi mi imamo Štokholmski sindrom od vladajućih nacionalistički stranaka.
Mozda bih se radovao, ali kad skontam da ce pola toga u neciji dzep, izgubim volju
Svaka cast ....! ☝️
Moglo bi biti love za subvenciju stanova 😎
Nemoźe im niko ništa , jaći su od sudbine
Predizborna kampanja. Na ovaj nacin zele da sacuvaju vlast. Ne moze vas spasiti ni milijarda KM. Vi ste gotovi!
SDA uhljebila svoje ovcice
STIGLE RATE ZA NAPLATE, a nema se oklen ! HAJ UZIMAJ NOVI KREDIT I DRŽI VODU DOK NAM JOŠ OVI IZBORI OSTAJUĆ NA VLASTI ODU :)) A STIGO I ĐEFRI SAKS , ako ni on ne može riješit KAntona problem ne može niko ! A kredite uzima mali Cezar Fahro i Bakir IMT ! DOsta ih je otišlo i ŠTEDLJIVOJ SEBIJI !
samo zahvati iz našeg džepa Ademe, nije prooooblem...
Radni ljudi.
Bit ce i veci dok se skrene tok akciza zna se, kao i sve prethodne, u budjete, a i tad ce biti nedovoljan iz raznih razloga. Jer treba podmirit tolike budjetlije i lezihljebovice.
Fala bogu. Kanton SA,ima veci budzet od,,genocidnog RSa,,. Ima se moze se. Pa neka i,,zavrnu,,.