Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima koliko ce ljudi ove godine otici iz BiH, jer je to jedini rekord koji cemo mi ikad oboriti sa ovim uhljebima na vlasti.
Bošnjaci imaju pad broja rodjenih svake godine po hiljadu. Republika Srpska rast. Pa-Pa poklapanje.. :)
Najbolji radnici po Njemačkoj su bivši snsd glasači koji su zagrijali stolicu kad su vidjeli kako je lijepo živjeti bez nacionalizma i sa popravljenim zubima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije Dodik toliko jak koliko je nesposoban Izetbegovic. Bogicevic bi Dodika pojeo za dorucak svojim vokubolarom i misaonim skupovima aall beg je beg. Prodat ce za tepsiju pite dulum zemlje.
Ma naravno. Dodika ni NATO ne može da natera nešto da uradi, ali eto taj ( kako se zove? ) hoće.. :) Bošnje izgubile kompas.
Gledam Zlatana Begica neku noc kod Senada...Covjek jede pravo za dorucak, ne bi bio los kao clan predsjednistva
Pa ne moze se to tako prihvatati kao sa svedskog stola,sta ti odgovara uzimam. Nema se tu vise ko sa kim dogovarati, traziti od PIK-a stavljanje moratorija na na Dejtonski sporazum i status quo.Sazvati parlament bez tih srba i proglasiti Ustav RBiH. J.be. ih vise.
HAHA! TOOO LU-TKO!
ako neko misli da nece biti usvoje budzet i da poslanici nece dobiti 3 plate do kraja godine taj se zestoko vara...kad su pare u pitanju naci ce oni zajednicki jezik!!!
Da Bog da,budzet nikad ne usvojili..debili uhljebski
Samo ne dati platu ovim genocidašima
Još da se srbi povuku iz vojske.... I to je to.
da imaju jna iz sebe onda bi prijetili da ce neko nestati, ovako se ko miševi sakrili po kancelarijama,
I šta običan svijet dobija sa tim budžetom? Treba isplacat tolike hiljade i hiljade politicara. Samo iz rs u vladi je 7000 politicara i uzimaju mililne svaki mjesec iz tih budzeta.
Neće imati platu vojska, granična policija, sipa, uprava za indirektno... Svi oni koji primaju platu iz budžeta na nivou države.
Moj Denise Zvizdicu, to se radi u Washingtonu, Berlinu,Becu, Ankari… saradnjom sa stranim silama…ostvarivanjem prijateljskih odnosa sa svjetskim vodjama… a ne pricama po Tv medijima, Facebooku, Twiteru…i trazenjem podrske po opcinama, prigradskim naseljima, selima, brdima i dolinama….
Sto je najgore oni ce svi dobit plate za ovaj nerad. Sramota, a visoki predstavnik nadgleda, jadna majko.
ebote ja kad ne dodjem na posao i ne pomisljam na dnevnicu ali na drzavoj sisi sve moze, mada ovi i prije nisu nikad nista ni radili samo se pojave, sad se vise i ne pojavljuju a plata ide lagano..evo molim vas ne usvajate budzet, molim vas ko boga
Ama nek im platu daje spc i onaj sto ga dostavise helikopterom ko paket dhl.Haha
Ama nek Mile daje platu ovim iz rs sto rade u Drzavnim inatitucijama.Ne dati im nista iz budzeta jer bijkotuju.A mozda bolja ideja nek ih placa spc svakako rade sto ti stratezi zele.Oni samo rade za srbiju
Pa i hoće. Ne pratiš. Republika Srpska će sve isplaćivati. Dve "de facto" odvojene države.. RS i Pederacija.. :)
Ne razumijem, ne rade svoj posao a redovno dobijaju plate i to od poreskih obveznika. Pa dokle ce se popustati idiotima? Koliko istih tih poreskih obveznika moze doci na posao i reci ja necu da radim, a platu obavezno da mi isplatite. Samo po dzepu udarit.
Dobijaju od poreznih obaveznika iz RS. Vi bi im i čvarke uzeli, takijaši maleni.. :)
Neka iz rs-a jasno kažu koji to dokument iz Haga, koje svjedočenje, vještačenje itd. je falsifikovano da bi se lažno optužili srbi. U suprotnom, neka se ne ponašaju kao derišta i brukaju sebe i svoj narod. Sutra će bojkotovati jer ne žele da je Zemlja okrugla već da je ravna ploha.