Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka krivih navoda : Treći entitet JESTE upotpunosti NEREALNA OPCIJA u svakom trenutku. Žika se zbunio, trema pred sjednicu.
ili ce Hrvati imati SVOJ ENTITET ili Bosnje nece nikada uci u EU ! 24% moze u Hilafet ali Bosna NE MOZE U EU !
Treba nam i četvrti entitet zbog presude Sejdić - Finci.
i molim bez vrijeđanja Hrvata na ovom portalu,,, trenutno u BiH ima oko 500.000 ljudi sa HR putovnicom(koji 1.7. postaju građani EU),,tako da vam ta da je više cigana od hrvata pada u vodu
imam osjećaj da se više priča kod vas o tom trećem nego kod nas :D uostalom čak ni ja nisam za treći,štoviše ukinuo bih i RS kako bi BiH napokon postala normalna država! treći "HB" nebi bio dobar za srednju Bosnu i Posavinu jer su tu Hrvati ali bi bili odvojeni od Hercegovine i Mostara kao centra! znači to i nije najbolja ideja! a ja se ne žalim,imam HR putovnicu,HR TV programe (od Bosankih imam samo FTV koji šušti) ako se formira treći entitet ništa se nebi mjenjalo osim što bi se više novca trošilo na političare i slično! a ovako ako se entiteti ukinu,sav taj novac bi direktno mogli plasirati u gospodarstvo.... siguran sam da se većina u Širokom,Livnu,Čapljini,Kiseljaku itd.. slažu samnom :)
Ne samo u ovom trenutku već nikada. I RS treba ukinuti ! Prije u smrt nego dopustiti daljnje dijeljenje države.
A nerealan je još više što od skoro 4 miliona ljudi, 200.000 ih hoce svoj entitet. Kad bi tako bilo bi vise entiteta nego opcina.
Pa jest vala, pa Cigana ima sigurno više nego Hrvata u BiH a nit su konstitutivni nit imaju svoj entitet a svako Cigan koji ima pasoš ima BH pasoš za razliku od 'Hrvata' koji su ovdje strani državljani jer niko od njih nema BH pasoš.
Kad vidim ovog Budimira SDA-ovskog igraca ospem se ...
Hehe, mali Zlojin tupane
Haha svi idu u ovoj Bosni I Hercegovini logikom bolje prvi u selu nego drugi u gradu pa svi prave sopstvene entitete da budu vodje pa makar ih bilo samo 5.
Treći entitet bio bi nepravedan za hrvate u općinama u kojima su većina a nalaze se u srednjoj bosni ili posavini i koji na nikakav način ne mogu biti teritorijalno povezani sa trecim entitetom u hercegovini. Treba graditi gradjansku BiH, nadam se da će to shvatiti i ovi iz RS-a za nekih par stotina godina...
ni u kojem trenutku nije opcija mamu ti ustasku ...hebo vam entitet zene i mame vise puna je narodu kapa vasih interesa ...mrs iz bosne i hercegovine zivko poganmiru
ada_294 - *** ti ustaša mater slino esdepeovska
Ma nema tu jeste ili nije opcija, o tome ne treba ni razmišljati,ali kako je krenulo,....neka nam je Bog na pomoći !
Počeo je Budimir sa skupljanjem "bošnjačkih" glasova.
Šta ima na Sokocu papak? Znaš ti onu predratnu navijačku '*** mater *** oca ko je doso sa Sokoca'?
Nije u ovom trenutku, nego je uvijek bio i uvijek ce biti nerealna opcija!