Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PJENITE genocidasi srbi, izdajice BIH-e i saveznici neprijatelja suverene drzave BIH-e ! PODRSKA PREDSJEDNIKU BUDIMIRU ! PUKNITE GENOCIDASI SRBI i LAGUMDZIJA i COVIC KO I DODIK ! Sta mislite da ce te IMATI sve u vasim dikatorskim krvavim rukama troprstaskih srba vampira ? Lagumdzija, Dodik i Covic su stavili sve drzavne institucije, pravosudje, tuzilastvo i policiju POD NJIHOVU POLITICKU KONTROLU ! IZBACILI SVE PRAVE Bosnjake iz svih GLAVNIH strategijskih pozicija tako da Bosnjaci NEMAJU VISE GLASA O NAJVAZNIJIM ODLUKAMA ! Sve STO NJIH TROJICA NE MOGU KONTROLISATI BJESNE KO SRPSKE KRVAVE HIJENE ! Lagumdzija, dodik i covic su DANASNJI SIMBOL SRBO DIKTATURE, DiSIKRIMINATORA i SEGREGATORA u APARTHEJDU protiv Bosnjaka, Bosnjak je NESTAO IZ SVIH DRZAVNIH INSTITUCIJA, MEDJUNARODNIH ORGANIZACIJA, NEVLADNIH ORGANIZACIJA, PRAVOSUDJA, TUZILASTVA, POLICIJE itd ! Lagumdzija , DODIK, COVIC = STALJIN, GOBBELS , HI.TLER, DOBRICA C.OSIC i KARADZIC !
VODNIK JNA U SLUZBI RATNOG DEZERTERA SULJE TIHUCA I PROPALIH DETERTERZRSKIH TAJKUNA IZ SELENDRE SA SOKOCA KOJI SU AGRESIJU PEOVELI U CESKOJ.
Ovaj mi je Budimir i njegovo bahato ponasanje vise na vrh glave....
Cudo se sjetio, sto ce potpisivati kad nam je situacija u zemlji bajna, e svasta...
Prepao se sto je potpisao pa zbrisao u Juznu Koreju hahaha
e hvalim te Bože, neće li doći tobe,mada sumnjam
Budo budi posten prema sebi, kad neces prema nama i daj neopozivu ostavku odmah....
Većeg nesposobnjakovića sa manje glasova nisam vidjela
Nevjerovatno je koliko se kod nas svako svašta pita
Budimira, Budu treba objesiti za... Ma da ne kazem za sta.... Nesposoban je totalno....
Kad predsjednik ode na sluzbeni put u trenutku kad mu propada dio drzave i kad reba nova vlada da se formira, onda mozes samo zakljuciti kako na taj nacin samo sebi kupuje vrijeme da dobije vise love....
Budimir- čovjek koji štiti ubice
aktiviro se mos sa zukičem na čelu
Dobro se sjetio da potpise... Federacija propada, a on se sece okolo ko da je predsjednik Svedske....