Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je i malo upućen u politku zna da je Živko dobio nove smjernice iz centrale SDA. Ne igra on ovu igru već SDA, on je samo izvođač radova. Zapitajte se kad se zadnji put SDA oglasila po ovom pitanju :)
zato jer opozicija ne vlada
Pa to i kažem, opozicija se ne oglašava dok pozicija vlada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pravi novi cirkus od FBIH i to sve svjesno. Neko ga dobro savjetuje kako sta da radi. Budimir je pravi biznismen, sve ce uraditi za dobro svotu.
Vlada FBiH je cirkus od prvog dana...nema ni novog ni starog cirkusa nego od prvog dana su cirkus...sjeti se koalicija
Hvala ti budimire. Ovo je bio najboljui potez do sad. Blokirati potpise, za invalidnine, penzijee, možda i plaće službenika..sve. Hvala ti , a Zašto ???! ZATO ŠTO JE TO JEDINI NAČIN DA SE NAROD POKRENE, DA SE KONAČNO DESE PROTESTI, DEMONSTRACIJE, i da se ovaj put ne odustavne dok se sve ne RASTJERA U PIČKU MATERINU. Samo neka potraje ova blokada mjesec-dva Boga molim , drugačije narodu neče doći iz guzice u glavu.
BUDIMIROV URED: "Ne vjerujte dezinformacijama, FBiH je i 2006. funkcionirala bez ministra financija!" "Nije nastupio financijski kolaps budući da pravno važeći propisi daju ovlaštenje Vladi FBiH da donese odluku o ovlaštenju, temeljem kojeg je ovlastila sekretara u ministarstvu gđu. Belmu Izmirliju za obavljanje poslova vezanih uz redovito funkcioniranje Federalnog ministarstva financija do imenovanja novog ministra"
Jedva čekam izbore samo da ovaj Budimir ode sa funkcije, jer koliko je zla nanio narodima u FBiH za svoga mandata tako će proći na izborima da ni predsjednik mjesne zajednice neće moći biti poslije izbora jer narod sve vidi a bogami i pamti....
Bravo generale samo naprijed...ko sto napisah...baci bombu goni bandu... :-)
Samo naprijed, svi lažni borci i invalidi da zadrže svoja prava i svi zatvorenici na slobodu!
Mamicu vam vasu vise pokvarenu, zlu, kriminalnu koje vas okotise, do kada ce vas više i dragi Bog trpiti?
...dakle...sdp radi do 01:00 h :)
http://www.youtube.com/watch?v=rMF7lSfISow :)
Šta čovjek više da misli, ovaj Budimir je slučajno došao tu gdje jeste i radi šta hoće, ne uvažava ni svoje potpredsjednike Kebu i Pudarića i radi sve bez njihovog znanja i odobravanja. Do oktobra valjda..., i mislim da ovaj čovjek nikad ništa više neće biti u BiH, osim ako ga uzme neka veća stranka za svoje potrebe opstrukcije svega i svačega i pomilovanja kriminalaca iz vlastitih redova.
može mu se svašta prigovoriti, ali drži se procedure...
Nije ko Tudjman prema Bosni. U periodu 1991-1992 savjetovao Hrvate da budu s Bosnjacima. Od 1993 do 1994 nahuskao Hrvate protiv Bosnjaka i stvorio nacisticku hz hb. Od 1994 do 1995 potpisao Washingtonski sporazum, priznao Federaciju, ukinuo hb, potpisao Splitsku deklaraciju o zajednickom ratu protiv Srba itd. Uglavnom jedna licnost koju svaki ziv kritikuje zbog nedosljednosti a pogotovo jedne agresorske politike prema BiH jer je uz Milosevica bio suagresor na medjunarodno priznatu BiH koju je on prvi priznao.
...a "naš" dragi alija u lisabonu potpis'o, i kako sleti u saraj'vo povuče potpis...kasnije je to formulisao čuvenom "prijepodne mislim jedno, popodne drugo"...šta reći...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa imal ko mocan da ovog supka smjeni *** svoju mater retardiranu
...druže Budimire u stranu ako ne poznajete ekonomiju i njene postulate...ojačajte nam ekonimiju ali oslobođenu akciza i pdv-a na hljeb i nemojte se qurčiti pozitivnim poslovanjem gospodo tako što povećate cijene energenata uposlite rodbinu i na kraju hvaljenje...napravite razvoj u proizvodnom sektoru i to abnormalan i tako odbite od plaće pa da i penzije budu isplaćene i radnici zadovoljni ...mijenjajte pozicije koliko hoćete i postavljajte koga hoćete ali problem vam ostaje ...pa nećete valjda pred izbore reći eto pokušao sam ...šta si pokušao...??? ...mijenjanje riukovodioca ili munistra ne mijenja sranje u zemlji jer svi koji dođu su kupljeni i nesposobni i neznalice...neka je Allah sa vama Budimire
Haha, ljudi jest kriminalac i govno al ima brate muda do zemlje!!! Boli ga šta i OHR i međunarodna zajednica govori, frajer radi po svom (ili onako kako SDA kaže)
Kad se bijednik dočepa moći, ne očekuj da stvori išta osim bijede...
Reče čovjek BudiMir i nasta mir
Eto vidi se opet da je covjek ozbiljan, a ne hostapler ko Niksic.
Moze on pokretati sta hoce.Ima procedura za sve tako da od ovog njihovog supljiranja nema nista.ako sud donese odluku da se Krajina vrati na svoje radno mjesto novi ministar ce ga ispusiti tako da je to samo zamazivanje ociju....dok je ovaca bice i vune a ovaca kod nas na pasja preskakala