Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav odnos drzave prema ovim pacijentima,u zenici je jos gora situacija na odjeljenju za dijalizu, zenica-online.com/2013/09/saopsteenje-za-javnost-udruzenja-bubreznih-bolesnika-dijaliznog-centra-zenica/ ne protestuju ovi pacijenti jer im je dobro,njima je dijaliza=zivot,pa onda vam treba biti jasno dokle je doslo. u zenici dr. gradincic sprovodi svoju diktaturu,a trebao biti davno u penziji,ali nece da se okani desetina hiljada maraka koje uzima,iako ne vodi ni malo brige o svojim pacijentima!
De ona spodoba Misic pa ja mislio uvas u sumskoj daju dijalize zlatnim spricama.Salu na stranu bolesnici su u pitanju. Toti je ono za juce pa zar vi nejedete zlatnim kasikama kao Alija obeco,a sta li su vama obecavali svi srbi u jednoj drzavi srbija do Tokija a ono ce se samo uspunit Tarabiceva prorocanstva beograski pasaluk i svi pod jednu sljivu.