Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixu objavite ime restorana i zbog cega sjrivate.Spasite makar nekog ko je naredni da proba da izbjegne odlazak tamo ili vam je neko toliko blizak pa ga cuvate i pazite.
@Muckalica Restoran Only One
sto posto vlasnik ima traume iz osnovne skole bas se zamjerio
Trovanje hranom, a niko nije ni hospitaliziran, nego im je preporucen probiotik? Interesantno... Ja vec godinama jedem u ovom restoranu i nikad se nista lose nije desilo, sto naravno ne znaci da nije moguce, ali ove informacije su totalno neprovjerene.
Ovaj restoran u Grand centru bas pravo zapusten,a osoblje katastrofa
Ko je natjerao radnike da rade cijeli vikend bez odmora i sa jedinom kompenzacijom u vidu trovanja hranom, treba da snosi odgovornost uz kompenzaciju određenu od nadležnog suda
U fekalistanu ništa novo...
Koje sranje ispade...
Ma koji ste vi tragikomedija , svi od reda, za ne povjerovati!!!
3 slucaj pedofilije u skolama u zadnjih par mjeseci i niko nista!! https://www.bhdijaspora.net/razrednik-djevojcici-ako-neko-sazna-osjetit-ces-nasilnu-avanturu-kreveta/?fbclid=IwAR0xZAIaQz1VtgHMZb4QaSiL5c5XpTL7wwRVWiybEll1nZnqbSXOh2ZE2gE
A brinel ikog porast pedofilije u skolama?
@PJS2 Pedofilija i nasilje koje direktori škola kriju...
@Mudri Bošnjanin U ovom slucaju je policija podbacila,trebali su privesti oca i sina i zadrzati ih do sudjenja zbog opasnosti po svjedoke...
seminar totalno sranje
Ovo se može opisati kao opšta kenjaža u okviru programa Škola za 21 vijek.. a sigurno su neki trpali hranu u cekere jer je kod nas takav običaj pa će biti još javljanja u hitnu.
Pa nike British Council pravio hranu za njih, nego su unajmili catering firmu ili restoran koji to radi za njih. Zasto se ne saznaje ime cateringa/restorana??
@balaton1 Ja zaista ne znam u kom restoranu je to bilo ali ne bi li bilo pravedno da se ne objavljuje ime istog dok se ne utvrdi razlog?
Stomačne tegobe - meteorizam?? Nastavili sa edukacijom jer nisu BAŠ sve pojeli?
E čuj trovanje a preporučeni im probiotici??? Haj ne prdite..
samo catering onlyone radi tako te poslovne ruckove
Neko sabotira obrazovanje za 21. vijek.