Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz srdašca ašikane, te rijeke neprestane, teče islam na sve strane: "Svečanom akademijom promovirana je 339. generacija učenika Behram-begove medrese u Tuzli. Školovanje je završilo 140 učenika, od kojih 70 u ženskoj i 70 u muškoj medresi, a koji ujedno pripadaju najbrojnijoj generaciji koja je iz Behram-begove medrese izašla nakon njenog obnoviteljskog rada."
kako bi to glupo bilo da ja ko bosnjak na nekom srpskom sajtu komentarisem clanak o pravoslavlju. i da nekom skolovanom srbinu koji poznaje od mene hiljadu puta bolje pravoslavlje da mu ja neigram sve sto je on napiso u komentaru. katastrofa kakvi ljudi ima...
"znanje je moć" - veliki brat
baš tako, ali čekam da vidim koliko će ih se "ufatit"
Muftija, Parok, Fra! Ko kaje da nema bratstva i jedinstva?!
Šta ćemo sa Coca-Cola suncobranima? 😂😂😂
Fotošop angažovati.
ne moRe fotošop, nije po šerijatu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)