Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je svecanost, a ne sinocnja korida u BL
Zvanice iz krmetnjaka se "obadaju" nije im jasno kako može bit skup bez goci benda i baje knindže
vidi dosao i onaj Nakitu Miyashi
Zapad igra mudro. Srbi biraju Srbe, Snsd, Hrvati Hrvate, HdZ. Bosnjake podijeli na bosnjacke, probosanske, lijeve, gradjanske, komunističke, blago desne, desne, stranke centra,...I onda 200 hiljada Hrvata odredjuje i naredjuje bosnjacima kojih je 2 miliona.
Evo i da se slozim sa napisanim, je li zapad stimao kiosk, od 250.000 KM, na Carsiji? Je li zapad zavrtao vodu cijelom gradu, da bi se onaj ugradjivao (pa presli u drugu stranku, umjesto da su izbaceni)?
Kad bi to tako bilo jednostavno. I da je probosanska strana ujedinjena i da je pod jednom ideologijom, vizijom itd. opet bi imao konstitutivnost koja bi omogućila tim Hrvatima da se itekako i oni pitaju.
Zar ovaj Kalabuhov nije jos protjeran iz BiH?
skup psihopata i parazita...
Šta radi ovo rusko smeće ovde uopšte ?
Kad vidim ovog ruskog šup.ka ....uh
kad se ZDERE I PIJE svi su tu.
Sto ovde neko ne baci štaa
Al kako forto ima odvratnu facu
Drži muslimane pod kapom i pravi licemjerne parade pod izgovorom funkcionalne demokratije u BIH. Evropa ukratko.
SDA botovi sedmicama vec pljuju po Becirevicu kao clana predsjednista kako nista ne radi, kako li se sada glupo osjecaju 🤣🤣🤣
Ma svjetska elita se okupila
Sramota BiH a ne presjedništvo.
Ko je ovaj srećo u bijelim čarapama? Turski ambasador?
Ma jok neki kamenjarski se ubacio skino opanke i ostavio gusle.
Nacionalnost i vjera nisu bitni kad se dijele fotelje na vlasti! 😂😂😂😂😂😂 Bitni su samo kad treba doći na vlast, i kad treba okrenuti ovce jedne protiv drugih da se mrze, svađaju i ubijaju! 😂😂😂😂😂😂 BiH: 🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑
De mi recite da li je jos nekome ovaj mjesec dosao racun za struju drasticno manji u odnosu na prosle mjesece?