Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lo. Srpska Bosna!!! Ne u Vojvodini ba, vec u Sarajevu koje je oduvjek bilo srpsko i bice!
J e b o li te velikan a i Haris u duetu. IZDAJICE Grobari Bosne
to je mozda tvoj vodja i velikan, ali od fuj-a nije, a allaha mi i boga nije ni moj
@fuj ti jesi stvarno fuj! ja nisam vidjela nigdje na svijetu narod koji manje poštuje svoje vođe i velikane! da ti nije bilo Alije i ekipe oko njega, danas bi ti, pod uvijetom da si živ, radio u jednom finom radničkom logoru sa pečatom na čelu:Arbeit macht Frei! A vidi te danas..imaš slobodu govora, pasoš, tri osnovna ljudska prava:pravo na život, imovinu i slobodu.....a najnegativnije je što imaš kompjuter i internet pa možeš preko nejga da s****! Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti nećemo! @jsjs jest..samo ako je osnuješ negdje u blizini Kikinde, na nekih 20 metara kvadratnih, a iz ove naše drage domovine poneseš tek toliko zemlje koliko ti na opancima ostane.
Naka mu je vječni ahmetOV KU RAC U USTIMA
ovi stihovi sve govre: \'\'To se ne zaboravalja šta si Bosni dao Kad je bilo najteže sve si izdržao. Tvoje djelo govori a ne prazne priče NAJVEĆI SI SIN BOSANSKI dragi Predsjedniče\'\'
Samo mu mozete zavidjeti nek mu je vjecni rahmet.
Govnetu je mjesto u zemlji.
srpska bosna
phopusis nam q uRAC OBJEMA RUKAMA
Alija najveći Srbin. :)
Po se rem mu se na mezarje ! IZDAJICA
Tihić slijedi put Alije Izetbegovića??? Otkad to?