Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Broj izbjeglica mira sad već prevazilazi broj izbjeglica rata iz 90-ih
strava u donjem entitetu:bijela kuga ba
bijela kuga ba i paljba ka zapadu
Ovo su pozitivni podaci. Govore da sve vise ljudi napušta umno bolesni Balkan i odlazi u normalne države.
Morebit su srednoskolci uposleni na onih 100.000 radnih mjesta bez zavrsene srednje...sta ce im ionako netreba skola da radis ...vazno je da si clan stranke....bleeeee
ovim putem ebem pleme i porijeklo arapima,vehabijama i ostalim gomnima, daće dragi bog i vama atomsku da vas raznesu
Tuzla - glavni grad Federacije !
a smijete se kada se za RS objavi negativan natalitet, govorite umrite cetnici, a sada vam se sve to vraca, ko zlo misli
RS je jos i tri godine stariji u prosjeku plus da je manje stanovnika od pocetka te su razudjeni, nema spasa svidjalo se to nekome ili ne.
U Bihaću na cijeloj teritoriji nekada opštine, a sada grada Bihaća u 2016/2017g upisano 210 prvačića. Koliko je to malo ukazuje činjenica da je odmah poslije rata 96/97g bilo upisanih 5500 prvačića. Sigurnim i krupnim koracima koračamo ka NESTANKU.
to su podatci koji ohrabruju
Trebalo bi sad proporcionalno smanjiti i broj nastavnika i na taj nacin rasteretiti budzet.Licno ih vecinu prezirem ali moras cutati jer ti dijete ide u skolu.Ogroman broj prosvjete se nalazi u politiki tako da su i oni velikim dijelom krivi za ovakvo stanje.
nije ovo nista kakve ce cifra biti za 10-20 god,bakire odgovarat ces kad' tad'
A Bakira boli quratz, njegova Jasmina i Gligor s unučetom su u Beču . . . ! ! !
otišla raja u Njemačku... šta im pružate ovdje... Allahimanet
Ucenika sve manje, nastavnika sve vise tako da organizuju hajke po putu nebil safatali kojeg ucenika
Svaki negativni trend koji se dešava u ovoj državi obrnuto je proporcionalan bogaćenju 200 familija koje s njome vladaju.
@Harry Callahan ti su samo PR stvarnih gospodara iz sjene koji vladaju.
Kada određena skupina želi da vlada negdje, onda se sistemski radi na urušavanju obrazovanja. Mi smo uveliko krenuli u taj sistem. Djeci se odvlači pažnja na gluposti, reklamiraju se niske strasti. Moralne vrijednosti su postale misaone imenice. A mi smo ovce kojima upravlja nekoliko ratnih profitera ili ti ga čobana !!!
Bez veze im onda ovo predloženo razdvajanje Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta na dva i to ministarstvo obrazovanja i nauke te ministarstvo za kulturu, sport i mlade na TK. Uskoro im neće uopšte trebati ni ovo jedno ministarstvo ili će sjediti i primati pare onako kao što primaju i mnoga druga.
ova zemlja je apsurdistan...ovi hoce da prave jos skola (znamo iz kojih razloga) a nikad manje ucenika u skolama