Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop varvari !! Stop MHE na nasim BH rijekama!!
A zar Brnabicu nije prioritet da izgradi kanalizaciju u Beogradu i Srbiji.40% Beograda nema kanalizaciju.Vise od 80% Srbije nema kanalizaciju. Srbija je jedna od najsiromasnijih drzava, i jedna od zemalja sa najzaostalijom infrastrukturom u Evropi,Sarajevo je za Beograd metropola.20% Sarajeva nema kanalizaciju, a 40% Beograda nema kanalizaciju.
@Kokarda Zivio Andy Robertson i Skotska, djikkanne. Obrisi suze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gej parada
@gooUser1585896984 i međed među njima
Koliko znam je glavni grad Sarajevo i da je BiH drzava a ne da neko iz rs moze da potpisuje bilo sta uz srbiju koja je "garant mira"jel tako vucko...
Izgleda da su ovi iz Srbije sve sredili kod sebe u državi pa nemaju drugog posla. Sad bi nama da pomognu. Ko i Hrvatska. Hvala im. Takve komšije bi svako poželio.
Hajde Leonardo popljuj ih
A sada će početi veselje. Mile nije razmišljao o ušao u usku koju je pripremio drugome u BiH. Ode Mile niz Drinu.
@alejalipa92- Dodik pokušava da proda Bosnu Vučiću. Biće belaja do jaja.
Jos malo za hljeba nece biti u tzv rs koliko ih je ovaj međed pokrao ko bakir i ćovič ć
Kaže Ana Željki: hodi vamo...
Ovo krme iz Laktasa se ponasa kao da je njegovo. On je najveci neprijatelj bosanskih pravoslavaca.....
Dodik je na nju trzno pa malo malo ,viđaju se
Mini Šengen, mini Hidroelektrana. MŠ ili MHE. Sve mini ali srpski.
U STVARI, KO JE TAJ MOMAK?
Lizalica vagine goni seu vaginu.
pa ima li Bosna išta da rovari po Srbiji ili HR.to bi trebali pa nek se nađu u čudu.šta su nasrnuli na bih,koji im je k.Cigani!!!!
Jod malo...
Gdje su sada oni iz zaštite okoliša da kake po vazadan po klixu i da obustave izgradnju brana na Drini kao što su zaustavili izgradnju desetine brana nan teritoriji federacije? Samo koče napredak Federacije, izgleda to im je glavi cilj.
Sad ce bosnjo poceti pljuvati i osudjivati, tj. kmečati. Umjesto sa istu stvar pocnu raditi u Sandzaku. Ali metiljava sda nema vremena od pljacke drzavnih firmi i borbe za fotelje.