Komentari (379)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj opet crkle baterije na vibratoru?
Kosovo, RS jesu Srbija
@RSrbija vidimo hhahha
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ne može opstati nešto što je zasnovano na zlu i genocidu to moraš da shvatiš jednom. Jednostavno je tako. Treba svi kolektivno da se stidite što veličate taj nazovi entitet i što vas cijeli svijet gleda kao šumski narod, zbog vas ispašta i Srbija, a štetite i cijeloj BiH kao državi u očima europske unije.
Dok su pederi i lezbace na celu smrdije ja neocekujem nikakav napredak . Kad niste mogli 90-tih uzeti i zavrsiti posao , zasto mislite da mozete sada .
@notorius97 A kako tebi nije jasno da je ta vaša priča preko 20 godina i opet vam se sve završava na priči a Republika Srpska je sve jača i jača u svojoj samostalnosti.Vidiš da zakoni bih ne piju vode u njoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
" izgleda da za Kosovo može, a za RS ne" - Odlican, sjedi 5.
Kako su vam Arapi kupili po Beograda, A Turci industriju, brinite se vi u Beogradu i za pokrivanje i za restorane i hotele na arapskom i samo engleskom jeziku. Trenirajte Arabicu i pojačajte treninge turskog jezika. U Srbiji ponovo dolazi vrijeme Istoka, pa onog dalekog! Ono sa Rusijom je samo paravan za ove radnje. Naravno jedino je sigurno da više neće biti promjena granica - koliko god se fašistički režim u Srbiji uspinjao na zadnje noge!
Tuko, poslije GENOCIDA nemaš pravo ni na šta, utuvite to sebi i svojim glasačima u glavuše...
Kako su vam Arapi kupili po Beograda, A Turci industriju, brinite se vi u Beogradu i za pokrivanje i za restorane i hotele na arapskom i samo engleskom jeziku. Trenirajte Arabicu i pojačajte treninge turskog jezika. U Srbiji ponovo dolazi vrijeme Istoka, pa i onog dalekog! Ono sa Rusijom je samo paravan za ove radnje. Naravno jedino je sigurno da više neće biti promjena granica - koliko god se fašistički režim u Srbiji uspinjao na zadnje noge!
jadna žena..ostalo joj da provocira...
Treba ih navuci na tanak led, da i nasi politicari krenu sa istom pricom, ko fol ajmo Sandzak da se definira u nekim granicama pa onda lagano ukidanje dejtona pa da vidimo ko ima muda da se kurschi Nato snagama a u pozadini nastaje Velika Albanija.
Sjetim ti se ženske familije!!!
@Redstar. Nemoj ba da crknete..
@trpać. Za didza meni bi odgovarala da se trpa śta.
Haha gnjido vlaska!
Tko je ovaj neuhranjeni mladic na slici?
JA ZNAM JEDNO, ZADNJI PUT KAD SU VLASKI CIGANI POKUSALI KOLONIZIRATI TERITORIJE ZAPADNO OD DRINE, TO JE ZAVRSILO OLUJOM U HRVATSKOJ I ZAMALO TORNADOM U BOSNI. PREDZADNJI PUT KAD SU VLASKI CIGANI POKUSALI KOLOZNIRATI TUDJE TERITORIJE ZAPADNO OD DRINE, ISPROVOCIRALI SU STVARANJE USTASKOG REZIMA I ONDA JASENOVAC, GRADISKU STARU ITD. ZABORAVLJATE DA JE ANTE PAVELIC SA BRADINE KOD KONJICA I DA SU VJEROVATNO KOLONIZACIJE KOJE STE RADILI U BOSNI MU DALI IDEJU ZA USTASTVO.
Jedno je sigurno, svaki vlasko-ciganski pokusaj kolonizacije zapadno od Drine, isprovocira ogromno tragediju. I sad pitanje, kad ce te vi shvatiti da teritorije zapadno od Drine nisu nikad bile vlaske i nece biti.Samo stvarate ogromne tragedije i saljete ljude u vatru da otimaju tudje, pa onda budu zrtve osvete. Naravno ispricajte mladjim generacijama kako ste izmedju dva svjetska rata naseljavali kolonizatore u Bosni i Dalmaciji, sto je vjerovatno bio glavni razlog za stvaranje ustasa.
Bravo za Srbiju. "Ponasala se odgovorno". Nije nikoga vojno napadala evo cak 20 godina. Bravo bravo, evo cokolada.
Plači mali, plači.
Jedini razlog što je danas stabilna situacija u regionu je to što je Srbija dobila po pi*ki 1999. godine.